❗️Livrare GRATUITĂ la orice comandă de peste 240 RON❗️

Trabucuri My Father Cigars

Afișează: 1-24 din 24 produse

 Filtre

Trabucuri My Father Cigars - Bine ați venit în categoria dedicată brandului de trabucuri My Father Cigars, un univers unde tradiția întâlnește inovația în arta fabricării trabucurilor de înaltă calitate. My Father Cigars nu este doar un nume în lumea trabucurilor, ci o poveste de pasiune, măiestrie și dedicație transmisă de-a lungul generațiilor.

Istoria și Moștenirea My Father Cigars


Brandul My Father Cigars a fost fondat de legendarul José "Pepin" Garcia, alături de fiul său, Jaime Garcia, în inima Nicaragua. Născut din dorința de a continua o tradiție de familie îndelungată, My Father Cigars a devenit sinonim cu excelența în lumea trabucurilor premium. Fiecare trabuc este o capodoperă realizată manual, reflectând bogata tradiție cubaneză a familiei Garcia.
 

Colecția My Father


În această categorie, veți descoperi o gamă variată de trabucuri My Father, fiecare cu profilul său unic de arome și tărie. De la clasicul My Father Le Bijou, care a fost desemnat trabucul anului, la sofisticatele Flor de las Antillas și seriei elegante Le Bijou 1922, colecția MY FATHER oferă trabucuri pentru toate gusturile și ocaziile.

Caracteristicile Distinctive

  • Calitate Excepțională: Fiecare trabuc My Father este realizat cu o atenție deosebită la detalii, folosind cele mai bune frunze de tutun.
  • Profiluri de Arome Variate: Brandul este cunoscut pentru diversitatea sa de arome, oferind de la note clasice de lemn, piper și cafea, până la nuanțe mai complexe și subtile.
  • Tradiție și Inovație: My Father Cigars îmbină metodele tradiționale de fabricare cu abordări inovatoare, creând astfel trabucuri unice și memorabile.


Experiența My Father Cigars


Vizitând această categorie, veți intra într-o lume unde fiecare trabuc spune o poveste, fiecare suflare este o călătorie în lumea gusturilor rafinate. Indiferent dacă sunteți un cunoscător experimentat sau un începător entuziast, trabucurile My Father vă vor oferi o experiență de fumat autentică și de neuitat.

Descoperiți colecția My Father Cigars și îmbogățiți-vă experiența de fumat cu unele dintre cele mai rafinate trabucuri din lume. Această categorie este nu doar un loc de achiziție, ci și un spațiu de apreciere a artei și culturii trabucurilor de lux.

Suport clienți 10:00-19:00

0732.552.642 trabucuridelux@gmail.com

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!