❗️Livrare GRATUITĂ la orice comandă de peste 240 RON❗️

Trabucuri Oliva

Afișează: 1-24 din 73 produse

 Filtre
Oliva este o emblemă distinctivă în universul trabucurilor premium. Creată de familia OLIVA, care își are rădăcinile în tradițiile cultivării tutunului de-a lungul mai multor generații, marca s-a impus pe piață grație calității superioare și meșteșugului cu care sunt realizate trabucurile.

Iată câteva puncte esențiale despre marca Oliva:

Istorie și Patrimoniu: Povestea brandului Oliva începe în 1886, când Melanio Oliva a demarat cultivarea tutunului în Cuba. După revoluție, familia a luat o pauză de la activitatea de cultivare, dar în anii '60, s-a reîntors la prima ei dragoste, de data aceasta în Nicaragua. Aici, solul vulcanic se dovedește a fi ideal pentru cultivarea unui tutun de calitate superioară.

Excepționalitate: Oliva este apreciată pentru meticulozitatea cu care tratează fiecare detaliu, de la alegerea semințelor, la fermentare și procesul de rulare. Această dedicare garantează că fiecare trabuc Oliva oferă o experiență aromatică constantă și inegalabilă.

Variație: Gama de trabucuri Oliva este diversificată, de la linii clasice precum "Serie V" și "Serie O", la inovații remarcabile cum ar fi "Nub", un trabuc conceput să aducă esența fumatului într-un format compact.

Reputație: De-a lungul anilor, Oliva a primit numeroase premii și recunoașteri, cimentându-și poziția ca lider în industria trabucurilor premium. Recenziile pozitive și clasările de top reflectă strădania și inovația lor.

Angajament Comunitar: Pe lângă producția de trabucuri de calitate, Oliva se implică activ în comunitate, sprijinind educația și bunăstarea angajaților săi.

În concluzie, Oliva Cigars reprezintă un amestec rar de tradiție, meșteșug, inovație și dedicare comunitară, poziționând această marcă ca una dintre cele mai valoroase și respectate în lumea trabucurilor premium.

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!