❗️Livrare GRATUITĂ la orice comandă de peste 240 RON❗️

Trabucuri Capa Flor

Afișează: 1-3 din 3 produse

 Filtre
Trabucuri Capa Flor - Trabucurile Capa Flor sunt recunoscute pentru calitatea lor premium, provenind din solurile bogate și antice ale Mexicului. Acestea sunt cunoscute pentru utilizarea unui amestec unic de tutunuri, combinând frunzele picante și îndrăznețe din Nicaragua cu frunzele dulci de San Andres, care împreună creează un echilibru perfect între puterea și dulceața tutunului.

Această combinație oferă fumătorilor o experiență de fumat bogată și complexă, scoțând în evidență cea mai bună calitate a tutunului mexican, care de multe ori a fost folosit în trecut doar ca liant sau înveliș pentru trabucuri din alte țări​​​​.

O selecție remarcabilă din gama CAPA FLOR este Robusto Habano, care vine în cutii de 20 de trabucuri. Aceste trabucuri sunt apreciate pentru wrapper-ul lor Habano, oferind o forță medie, care este ideală pentru o gamă largă de preferințe ale fumătorilor. Lungimea și diametrul acestor trabucuri asigură o experiență de fumat plăcută și îndelungată, ceea ce le face perfecte pentru momentele de relaxare sau pentru a fi savurate în cadrul unor ocazii speciale​​.

Pe lângă calitatea excepțională a tutunului și măiestria în fabricarea trabucurilor, Capa Flor reprezintă un ambasador al tradiției mexicane în lumea trabucurilor. Această marcă își propune să își schimbe percepția internațională, demonstrând că Mexicul nu numai că cultivă o mare parte din tutunul folosit în industrie, dar este și capabil să producă trabucuri de înaltă calitate, rivalizând cu cele mai bune din lume​​.

Pentru cei interesați de explorarea lumii trabucurilor mexicane, Capa Flor oferă o oportunitate excelentă de a descoperi arome unice și complexe, marcându-se printr-o diversitate care poate satisface atât preferințele celor noi în acest hobby, cât și pe cele ale fumătorilor experimentați.

Descoperirea și selectarea unui TRABUC Capa Flor potrivit poate fi o călătorie plăcută în sine, având la dispoziție o varietate de opțiuni care reflectă bogăția culturală și naturală a Mexicului.

Suport clienți 10:00-19:00

0732.552.642 trabucuridelux@gmail.com

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!