❗️Livrare GRATUITĂ la orice comandă de peste 240 RON❗️

Trabucuri Trinidad

Afișează: 1-6 din 6 produse

 Filtre
Trabucuri Trinidad - Marca de trabucuri TRINIDAD, numită după frumosul oraș Trinidad de pe coasta sudică a Cubei, un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO, poartă o istorie bogată și un moștenire a excelenței. Fondată în 1969, trabucurile Trinidad au fost inițial cadouri exclusive pentru diplomați, asemănătoare cu marca Cohiba, evidențiind statutul lor elitist și calitatea excepțională. Nu a fost decât în 1998 când Trinidad a fost lansată publicului, inițial în cantități limitate, marcând un moment semnificativ în istoria mărcii.

Producția Trinidad a avut loc inițial la fabrica El Laguito, locul de naștere al Cohibei, unde amestecul său distinct și aromatic, caracterizat printr-o tărie medie și provenind din regiunea premium Vuelta Abajo, a început să captiveze aficionados. Cererea pentru trabucurile Trinidad a depășit în cele din urmă capacitatea de producție a El Laguito, ducând la transferul producției tuturor modelelor sale în Pinar del Río, cel mai important oraș al tutunului din Vuelta Abajo, asigurând menținerea moștenirii mărcii de calitate și exclusivitate.

De-a lungul anilor, Trinidad și-a extins gama, introducând dimensiuni precum Fundadores, Reyes, Coloniales și Robusto Extra, fiecare fiind realizat manual pentru a încorpora semnătura de excelență a mărcii. În 2003, Trinidad a trecut printr-o reîmprospătare a mărcii, introducând o imagine mai modernă care se aliniază cu calitatea sa extraordinară. Notabil, în 2009, Robustos T a fost adăugat pentru a completa și mai mult portofoliul mărcii.

În 2019, TRINIDAD a introdus trei noi lansări în portofoliul său regulat de Habanos, inclusiv două vitolas fără precedent - Esmeralda și Media Luna - alături de Topes, care fusese o Ediție Limitată în 2016. Această extindere a incorporat pentru prima dată un inel de 56 în ofertele regulate ale Trinidad, subliniind evoluția continuă a mărcii și angajamentul de a satisface o gamă largă de preferințe menținând în același timp identitatea unică și standardele înalte de calitate.

În esență, Trinidad reprezintă o experiență de fumat de tărie medie, realizată "Totalmente a mano con Tripa Larga" - Total manual cu Umplutură Lungă, asigurând că fiecare TRABUC oferă bogăția și complexitatea pe care aficionados au ajuns să le aștepte de la această marcă prestigioasă.

Prin istoria sa îndelungată și dedicarea față de meșteșug, Trinidad continuă să fie un simbol al luxului și rafinamentului în lumea trabucurilor, oferind fumătorilor o experiență unică și memorabilă care captează esența tradiției cubaneze de fabricare a trabucurilor.

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!