❗️Livrare GRATUITĂ la orice comandă de peste 240 RON❗️

Țigări de Foi MTB

Afișează: 1-1 din 1 produse

 Filtre
Țigări de Foi MTB - Țigările de foi MTB se disting printr-o varietate de opțiuni care satisfac preferințele diverse ale fumătorilor. Gama MTB Fine este cunoscută pentru mixul său de tutun mărunțit și tăiat fin, oferind o experiență de fumat cu o tarie medie spre tare, ambalate individual pentru a-și păstra prospetimea și calitatea.

Această gamă este descrisă ca fiind parte din categoria fine cut tobacco, garantând astfel o savoare desăvârșită a tutunului​.

Pe de altă parte, MTB Original oferă țigări de foi fără filtru, fabricate din tutun mărunțit, ce promit o calitate înaltă la un preț avantajos. Cu o aromă clasică de tutun și o tărie medie, acestea reprezintă alegerea ideală pentru cei care caută autenticitatea gustului de tutun tradițional, ambalate individual pentru a menține tutunul proaspăt​.

De asemenea, varianta MTB Green vine cu o propunere de țigări de foi fără filtru, fiecare pachet conținând 6 țigări de 8,5g fiecare, având o greutate totală de 51g. Acestea sunt descrise ca având o tarie de la mediu la tare, adresându-se exclusiv persoanelor de peste 18 ani și reiterând mesajele de conștientizare privind riscurile fumatului​.

Toate produsele MTB sunt realizate de Rona Kft. în Ungaria, subliniind angajamentul față de calitate și satisfacția clienților. Aceste țigări de foi sunt disponibile pentru achiziție prin magazinul online TrabucuriDeLux.ro, oferind o gamă variată de opțiuni pentru iubitorii de tutun.

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!