❗️Livrare GRATUITĂ la orice comandă de peste 240 RON❗️

Trabucuri San Cristobal

Afișează: 1-1 din 1 produse

 Filtre
Trabucuri San Cristobal - o bijuterie a lumii tutunului, reprezintă o simbioză perfectă între tradiție și calitate, fiind o alegere de prestigiu pentru cunoscătorii și iubitorii de trabucuri. Aceste creații rafinate sunt produse sub egida Ashton Distributors, Inc., un nume de referință în industria tutunului, care a colaborat strâns cu fabrica de trabucuri a legendarului Jose "Pepin" Garcia din Nicaragua pentru a aduce pe piață această linie exclusivistă de TRABUCURI.

Inima și sufletul trabucurilor San Cristobal se regăsesc în frunzele de tutun meticulos selecționate și cultivate în solul fertil nicaraguan, recunoscut pentru calitățile sale excepționale în producția de TUTUN. Acest terroir privilegiat conferă trabucurilor San Cristobal un profil aromatic complex și o intensitate care încântă și cele mai rafinate palate. Fiecare trabuc este rulat manual cu o măiestrie desăvârșită, garantând o experiență de fumat consistentă și de neuitat.

Gama San Cristobal include mai multe serii de trabucuri, fiecare cu propriul său caracter și personalitate. De la San Cristobal de la Habana, cu notele sale bogate și pământii, la Elegancia, care oferă o experiență mai ușoară și cremoasă prin învelișul său din Ecuador Connecticut, gama este diversă și captivantă​​.

San Cristobal Quintessence, de exemplu, este o expresie a fineții și complexității, cu un înveliș din Ecuador Habano care îmbrățișează un amestec bogat de tutun nicaraguan, oferind note de cafea, ciocolată și fructe, în timp ce forța sa medie spre plină satisface dorința de robustețe fără a fi copleșitoare​​. Pe de altă parte, San Cristobal Revelation prezintă o armonie de arome, cu un înveliș din Ecuador Sumatra ce adaugă un strat de complexitate, făcând din fiecare fumătoare o revelație.

Trabucurile San Cristobal nu sunt doar un produs de consum, ci o experiență culturală, o invitație de a lua parte la o tradiție veche de secole care celebrează arta, gustul și momentul prezent. Ele sunt ambasadori ai unei țări bogate în istoria tutunului și mărturie a abilităților artizanale transmise de-a lungul generațiilor.

Indiferent dacă sunt savurate în singurătate, ca un moment de reflecție, sau împărtășite în compania bunilor prieteni, trabucurile San Cristobal reușesc să creeze o punte între lumi, între tradiție și inovație, oferind o călătorie unică în lumea gusturilor și a aromelor. Astfel, fiecare trabuc San Cristobal devine nu doar un simplu obiect de plăcere, ci un simbol al eleganței, calității și pasiunii nemărginite pentru tutun.

Suport clienți 10:00-19:00

0732.552.642 trabucuridelux@gmail.com

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!