❗️Livrare GRATUITĂ la orice comandă de peste 240 RON❗️

Țigări de Foi Cohiba

Afișează: 1-7 din 7 produse

 Filtre
Țigări de Foi Cohiba - Marca de TIGARI DE FOI Cohiba este sinonimă cu rafinamentul și plăcerea absolută în lumea fumatului, oferind o experiență de fumat autentică și de calitate superioară. Producția acestor țigări de foi se realizează în Cuba, utilizând frunze de tutun cultivate în regiunea Vuelta Abajo, recunoscută pe scară largă ca fiind cea mai bună zonă de cultivare a tutunului din lume​.

Țigările de foi Cohiba sunt disponibile în diferite variante, cum ar fi COHIBA Mini și Cohiba Club, ambalate în pachete de 10 tigari fiecare. Acestea oferă o combinație perfect echilibrată de arome și note subtile, datorită atenției meticuloase acordate selecției tutunului din cele mai bune plantații cubaneze.

Lungimea și grosimea țigărilor de foi variază, fiind proiectate pentru a satisface preferințele variate ale fumătorilor, de la cei care caută un fum rapid și de calitate până la cei care doresc să se bucure de magia cubaneză în momente de relaxare.

Cu o tărie de la slabă spre mediu și o aromă clasică de tutun, țigările de foi Cohiba Mini și Club sunt ideale pentru fumătorii neexperimentați sau pentru cei care caută o experiență de fumat rafinată, fiind considerate un adevărat simbol al luxului și eleganței în lumea țigărilor de foi.

Suport clienți 10:00-19:00

0732.552.642 trabucuridelux@gmail.com

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!