❗️Livrare GRATUITĂ la orice comandă de peste 240 RON❗️

Golden Virginia

Afișează: 1-2 din 2 produse

 Filtre
Golden Virginia Tutun de Rulat - Golden Virginia este unul dintre cele mai cunoscute și apreciate brand-uri de TUTUN DE RULAT din lume. Acesta este un tutun pentru rulat de tip Virginia, cunoscut pentru aroma sa distinctă, fină și pentru calitatea superioară a tutunului. Golden Virginia este produs de Imperial Tobacco, unul dintre cei mai mari producători de tutun din lume.

Tutunul Golden Virginia este adesea descris ca având o textură fină și este preferat de fumătorii care își doresc o experiență de fumat mai naturală și mai personalizată, comparativ cu țigările tradiționale. Aroma sa este amestecată cu grijă pentru a oferi o savoare bogată și o experiență de fumat satisfăcătoare, fiind potrivită atât pentru începători, cât și pentru cei experimentați în arta rulării țigaretelor.

Produsul este disponibil în diferite variante și greutăți, oferind fumătorilor opțiunea de a alege cantitatea care li se potrivește cel mai bine. Ambalajul său este recunoscut ușor, de obicei având o culoare verde caracteristică, și este conceput pentru a păstra tutunul proaspăt pentru o perioadă îndelungată de timp.

În ciuda popularității sale, este important de menționat că fumatul de tutun este dăunător sănătății și poate duce la dependență și la diverse boli grave. Autoritățile de sănătate din întreaga lume desfășoară campanii de conștientizare și încurajează oamenii să renunțe la fumat pentru a îmbunătăți sănătatea publică.

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!