❗️Livrare GRATUITĂ la orice comandă de peste 240 RON❗️

Țigări de Foi Montecristo

Afișează: 1-4 din 4 produse

 Filtre
Țigări de Foi Montecristo - Țigările de foi Montecristo sunt produse care reflectă tradiția și măiestria înaltă a brandului Montecristo, cunoscut în întreaga lume pentru calitatea excepțională a tutunului său. Aceste tigari de foi sunt fabricate fără filtru, oferind astfel o experiență autentică și intensă a fumatului.

Un exemplu notabil este Montecristo Club Limited Edition 2021, care vine într-un pachet metalic ce conține 20 de ȚIGĂRI DE FOI. Acestea sunt realizate din 100% tutun cubanez, având o tărie și aromă naturale de intensitate medie. Lungimea lor este de 9.60 cm, cu un diametru de 8.80 mm și o greutate de 1.2 g.

Un alt produs reprezentativ sunt țigările de foi Montecristo Puritos, care se remarcă prin aroma naturală de tutun și sunt de asemenea fără filtru. Acestea au o grosime de 10.6 mm, fiind fabricate la cele mai înalte standarde. Tutunul este atent selecționat din regiunea Vuelta Abajo din Cuba, ceea ce le conferă un caracter delicat și elegant, diferit de alte tipuri de țigări de foi.

Există și versiuni ale țigărilor de foi Montecristo produse în Republica Dominicană, care păstrează angajamentul brandului pentru excelență și oferă o experiență premium de fumat într-un format compact. Acestea sunt ideale pentru pasionații de fumat care caută o experiență de calitate superioară​.

În esență, țigările de foi MONTECRISTO sunt simbolul rafinamentului și calității, fiind preferate de cunoscători pentru experiența bogată și intensă pe care o oferă. Fiecare țigară este o capodoperă de măiestrie, ce încapsulează esența tradiției cubaneze într-o experiență de fumat inegal.

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!