❗️Livrare GRATUITĂ la orice comandă de peste 240 RON❗️

Trabucuri Santa Damiana

Afișează: 1-4 din 4 produse

 Filtre
Trabucuri Santa Damiana - reprezintă o îmbinare a tradiției, calității și meșteșugului, distingându-se în industria trabucurilor premium. Inițial cubaneze, marca a fost relansată în 1992 în Republica Dominicană, devenind sinonimă cu trabucurile de înaltă calitate din această regiune.

Aceste TRABUCURI sunt recunoscute pentru profilul lor de aromă blând spre mediu, caracterizat printr-un parfum ușor de lemn, condimente, nuci și un aftertaste cremos, toate încapsulate într-o cutie galbenă distinctivă pentru seria Classic​.

Fabricate la celebra Tabacalera de García, cea mai mare fabrică de trabucuri premium din lume situată în La Romana, fiecare trabuc Santa Damiana este realizat manual cu o grijă meticuloasă.

Legendara Grupo de Maestros, cunoscută pentru crearea altor mărci renumite la nivel mondial, cum ar fi Monte Cristo, Romeo y Julieta, H. Upmann și VegaFina, meșteșugărește și amestecă aceste trabucuri. Utilizarea unui înveliș blond Connecticut Shade peste un legător și umplutură de cea mai înaltă calitate din Republica Dominicană asigură o plăcere armonioasă a fumatului și un trabuc vizual atractiv​.

Angajamentul SANTA DAMIANA față de calitate și consistență este evident în fiecare trabuc pe care îl produc. Trabucurile oferă o experiență de fumat neîngrădită și armonioasă, făcându-le un must-have atât pentru novici, cât și pentru cunoscători. Gustul lor cremos și tragerea mătăsoasă sunt deosebit de apreciate de cei care preferă o experiență de fumat mai blândă​.

În ciuda originilor sale cubaneze, Santa Damiana a reușit să încorporeze esența meșteșugului dominican de fabricare a trabucurilor, oferind un lux accesibil pentru cei care apreciază aspectele mai fine ale fumatului de trabuc. Dedicarea mărcii de a produce trabucuri de primă clasă, care sunt consistente în calitate, i-a câștigat un înalt respect în rândul cunoscătorilor, făcând din trabucurile Santa Damiana un complement excelent pentru orice humidor.

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!