❗️Livrare GRATUITĂ la orice comandă de peste 240 RON❗️

Trabucuri Te Amo

Afișează: 1-11 din 11 produse

 Filtre
Trabucuri Te Amo - trabucurile Te Amo sunt printre cele mai recunoscute trabucuri din lume, produse în Mexic. Aceste trabucuri sunt cunoscute ca "puro", termen ce indică faptul că sunt făcute exclusiv din tutun mexican. Au un public loial și sunt cunoscute ca regine ale trabucurilor mexicane, fiind apreciate pentru rulajul lor foarte strâns care oferă un fum perfect, datorită maiestriei cu care sunt create​​.

Familia A.Turrent, una dintre cele mai vechi familii din industria trabucurilor, a creat o selecție nouă de trabucuri "Te Amo" folosind o gamă de tutunuri de înaltă calitate. Amestecul cubanez, de exemplu, este produs manual în San Andres, Mexic, folosind tutun Criollo din America Centrală, intaritură din San Andres și înveliș Criollo​​.

"Te Amo Gran Reserva Maduro" este un alt trabuc distinctiv din această gamă, rulat manual cu tutun cultivat în Valea San Andreas, Mexic. Trabucul este învelit în cedru și apoi plasat într-un tub de sticlă, oferind note picante​​.Pentru a menține umiditatea ideală, "TE AMO Robusto Cuba Humidor Fresh Pack" oferă un pachet resigilabil cu 5 trabucuri tip robusto, garantând astfel calitatea și prospețimea​​.

Suport clienți 10:00-19:00

0732.552.642 trabucuridelux@gmail.com

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!