❗️Livrare GRATUITĂ la orice comandă de peste 240 RON❗️

Trabucuri Villa Zamorano

Afișează: 1-9 din 9 produse

 Filtre
Trabucuri Villa Zamorano - produse de Maya Selva Cigars în Honduras, întruchipează esența meșteșugului tutunului premium la un preț accesibil. Acest brand a atras atenția pentru aromele sale bogate și tutunul de înaltă calitate, oferind un gust plin și expresiv cu note de cafea prăjită printre altele. Colecția VILLA ZAMORANO este celebrată pentru aducerea luxului autentic al trabucurilor fabricate manual atât fumătorilor ocazionali, cât și celor experimentați care apreciază un fum solid și constant bun, fără un preț exorbitant.

Colecția Reserva de la Villa Zamorano evoluează profilul de aromă al liniei originale, introducând trabucuri perfecte pentru fumatul zilnic. Aceste trabucuri hondurene sunt concepute pentru a atrage pe cei care caută un fum de încredere și satisfăcător, prezentând un amestec care include tutun premium pentru o experiență echilibrată și plăcută.

Ceea ce diferențiază Villa Zamorano nu este doar calitatea trabucurilor sale, ci și valoarea pe care o oferă. Prețurile lor accesibile fac marca o opțiune atrăgătoare pentru un public larg, de la începători până la entuziaștii de trabucuri avizi care caută un fum de zi cu zi care nu compromite gustul sau meșteșugul.

Dedicarea Villa Zamorano de a crea trabucuri fabricate manual cu tutun premium la prețuri accesibile asigură că fiecare fumător de trabucuri se poate bucura de luxul unui fum real, bogat în arome. Această marcă se distinge ca un testament al tradiției fabricării de TRABUCURI din Honduras, oferind o colecție care surprinde esența tutunului premium cu o varietate de profiluri de aromă potrivite pentru orice ocazie sau preferință.

Suport clienți 10:00-19:00

0732.552.642 trabucuridelux@gmail.com

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!