❗️Livrare GRATUITĂ la orice comandă de peste 240 RON❗️

Trabucuri Cumpay

Afișează: 1-1 din 1 produse

 Filtre
Trabucuri Cumpay - sunt o emblemă a măiestriei în fabricarea trabucurilor din America Centrală, fiind purosuri nicaraguane apreciate pentru gustul lor puternic și intens. Acestea se disting prin utilizarea exclusivă a celor mai bune soiuri de TUTUN din Nicaragua, oferind o aromă distinctivă și puternică.

Fabricate manual la fabrica Maya Selva din Danli, Honduras, trabucurile Cumpay includ variante ca Cumpay Volcan și CUMPAY Volcan Maduro, care prezintă note de piper și lemn, reflectând caracterul unic al colecției​.

Lansate în 1999, din văile vulcanice ale Jalapa, trabucurile Cumpay își trag numele de la indienii Tawahka, pentru care "Cumpay" înseamnă frunza de tutun rulată. Valea Jalapa din Nicaragua, cunoscută pentru tutunul său puternic și complet aromat, beneficiază de condiții ideale datorită solurilor bogate în minerale și locației protejate.

Maya Selva, creatoarea acestor trabucuri, a adus un omagiu tradițiilor indiene și a reușit să se stabilească în lumea trabucurilor cu acest brand, după succesul seriei Flor de Selva​.

Trabucurile CUMPAY sunt apreciate pentru complexitatea aromei lor, oferind note subtile de cafea prăjită, alune de pădure și piele, garantând o experiență de fumat unică și memorabilă pentru cunoscătorii în căutarea unei aventuri aromatice distincte și de top.

Suport clienți 10:00-19:00

0732.552.642 trabucuridelux@gmail.com

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!