❗️Livrare GRATUITĂ la orice comandă de peste 240 RON❗️

Trabucuri Bolivar

Afișează: 1-4 din 4 produse

 Filtre
Trabucuri Bolivar - Brandul de trabucuri "Bolivar" este o emblemă a tradiției și calității în lumea trabucurilor premium, cu o istorie care își trage rădăcinile încă din anul 1902. Fondat de José F. Rocha, dar consolidat sub egida lui Cifuentes y Cia la fabrica de la Partagás în Havana, Cuba, BOLIVAR a devenit sinonim cu puterea și intensitatea, reflectând spiritul luptătorului sud-american Simón Bolívar, după care a fost numit.

Acest brand este celebru pentru producția de trabucuri ce oferă o experiență intensă, plină de arome complexe și bogate, care îmbină tradiția cubaneză cu inovația în manufactura de trabucuri.

Trabucurile Bolivar sunt recunoscute pentru corpul lor plin și pentru profilul lor de aromă puternic, oferind o paletă complexă de gusturi care pot varia de la note de pământ și piele la accente de ciocolată amară și cafea, finisate adesea cu un vârf de picante. Această intensitate le face mai potrivite pentru fumătorii experimentați, care pot aprecia nuanțele profunde și complexitatea lor.

Manufactura trabucurilor Bolivar este înrădăcinată într-un proces meticulos și tradițional, începând de la selecția manuală a frunzelor de tutun până la rularea manuală de către torcedores experimentați. Tutunul folosit în aceste trabucuri provine din regiunea Vuelta Abajo, cunoscută pentru solul său fertil și condițiile climatice ideale, care sunt esențiale pentru cultivarea unor varietăți de tutun de cea mai înaltă calitate.

Unul dintre aspectele distincte ale brandului Bolivar este angajamentul său față de tradiție. Chiar și în fața modernizării și a schimbărilor în industrie, Bolivar păstrează metodele tradiționale de producție, asigurându-se că fiecare TRABUC reflectă moștenirea și standardele ridicate stabilite de-a lungul deceniilor. Această abordare conservatoare se reflectă nu doar în calitatea trabucurilor, dar și în prezentarea lor, cu banderole clasice și ambalaje care evocă istoria și prestigiul mărcii.

În ciuda impactului embargoului american asupra produselor cubaneze, BOLIVAR și-a menținut reputația și popularitatea atât pe piața internațională, cât și în rândul cunoscătorilor de trabucuri din întreaga lume. În plus, extinderea brandului pe piețele internaționale, inclusiv producția de trabucuri Bolivar în Republica Dominicană pentru piața americană, demonstrează adaptabilitatea și dorința de a satisface o gamă largă de preferințe ale fumătorilor, menținând în același timp esența și calitatea care au definit marca de la început.

BOLIVAR rămâne o alegere de top pentru cunoscătorii care caută o experiență de fumat profundă și memorabilă, simbolizând pasiunea, tradiția și excelența în arta manufacturării trabucurilor. Prin fiecare trabuc produs, Bolivar își reafirmă locul său în istoria și cultura trabucurilor, continuând să inspire și să impresioneze fumătorii din întreaga lume​​.

Suport clienți 10:00-19:00

0732.552.642 trabucuridelux@gmail.com

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!