❗️Livrare GRATUITĂ la orice comandă de peste 240 RON❗️

Trabucuri La Aroma Del Caribe

Afișează: 1-7 din 7 produse

 Filtre
Trabucuri La Aroma Del Caribe - La Aroma del Caribe este o casă de trabucuri cu o istorie fascinantă și o moștenire care îmbină tradiția cu inovația. Originară din Cuba la sfârșitul secolului al XIX-lea, marca s-a reinventat de-a lungul timpului, păstrând totodată legătura cu rădăcinile sale cubaneze prin utilizarea semințelor cubaneze, chiar dacă acum majoritatea tutunului său este cultivat în Estelí, Nicaragua, și, de asemenea, în Ecuador. Acest amestec de tradiție și modernitate îi conferă un caracter unic și distinctiv.

După achiziția de către Ashton Distributors, LA AROMA DEL CARIBE și-a extins gama, dezvoltând colecții noi sau actualizând unele existente. Printre acestea se numără "Base Line" și "Edicion Especial", fiecare cu propriile caracteristici și profiluri de aromă.

Colecția "Base Line" reprezintă linia clasică a mărcii și este compusă dintr-un amestec de tutunuri nicaraguane de calitate superioară. Aceste trabucuri sunt asamblate de renumitul producător de trabucuri Don Pepin Garcia în Estelí, Nicaragua, și sunt cunoscute pentru profilul lor de forță medie. Cu un înveliș de Connecticut Broadleaf, această colecție include diverse module care oferă arome tradiționale de cacao, cedru, melasă, condimente și pământ, potrivite atât pentru palatul sofisticat, cât și pentru fumătorul ocazional.

Pe de altă parte, colecția "Edicion Especial", reînnoită sub conducerea Ashton, prezintă un înveliș auriu-maror Habano, recoltat din peisajul vulcanic al Ecuadorului. Această ediție oferă un trabuc mai puternic, rezultatul unui amestec realizat în fabrica "My Father Cigars" a familiei Garcia din Estelí, Nicaragua. Profilul său picant dezvăluie note extrem de nuanțate de migdale afumate, piele, cacao și boabe de cafea, cu mult condiment.

Marca La Aroma del Caribe își trage rădăcinile din Cuba târzie a secolului al XIX-lea, când era cunoscută sub numele de "La Aroma de Cuba" și era apreciată chiar și de Winston Churchill. După o perioadă de abandon, marca a fost revitalizată în anii 2000 de Ashton Distributors, care a modernizat-o și a mutat producția inițial la fabrica Flor de Copan din Honduras, înainte de a colabora cu familia Garcia din Nicaragua.

Acest amestec între tradiția cubaneză și inovația nicaraguană face din La Aroma del Caribe o marcă cu adevărat unică în lumea trabucurilor. Cu o atenție deosebită la detalii, de la selecția tutunului până la designul ambalajului și prezentarea trabucurilor, La Aroma del Caribe reușește să îmbine armonios moștenirea istorică cu gusturile moderne ale iubitorilor de TRABUCURI.

Suport clienți 10:00-19:00

0732.552.642 trabucuridelux@gmail.com

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!