❗️Livrare GRATUITĂ la orice comandă de peste 240 RON❗️

Trabucuri La Aurora

Afișează: 1-24 din 26 produse

 Filtre
Trabucuri La Aurora - Brandul de trabucuri La Aurora este unul dintre cei mai venerați și respectați producători de TRABUCURI din lume. Cu o istorie impresionantă ce se întinde pe mai mult de un secol, La Aurora reprezintă o combinație perfectă între tradiție, pasiune și inovație.

Fondată în anul 1903 în Santiago de los Caballeros, Republica Dominicană, LA AURORA este una dintre primele fabrici de trabucuri din țară și continuă să fie considerată un pilon al industriei trabucurilor dominicane.
 

Brandul de trabucuri La Aurora


De-a lungul decadelor, brandul și-a câștigat o reputație solidă și a devenit sinonim cu calitatea și finețea. La Aurora se remarcă prin respectarea riguroasă a metodelor tradiționale de producție, punând un accent deosebit pe atenția acordată fiecărui detaliu.

Trabucurile sale sunt realizate manual de către meșteri trabucari experimentați, care urmează cu strictețe tradițiile și tehniciile transmise din generație în generație. Utilizând frunze de tutun selectate cu grijă și procesându-le cu măiestrie, aceștia creează opere de artă fumabile.

Calitatea inegalabilă a trabucurilor La Aurora este rezultatul unui proces riguros de selecție a materiilor prime, alături de o monitorizare atentă în fiecare etapă a producției. Fiecare TRABUC este o combinație perfect echilibrată de arome, texturi și armonii gustative, oferind o experiență fumătoare de excepție.

În plus, brandul LA AURORA se remarcă și prin inovație. Cu toate că păstrează tradițiile și metodele tradiționale, La Aurora este mereu în căutarea de noi tehnologii și procese de fabricație pentru a răspunde cerințelor și preferințelor în continuă schimbare ale iubitorilor de trabucuri.
 

La Aurora


Cu o gamă diversificată de linii de trabucuri, La Aurora oferă o varietate de opțiuni pentru toți cei care apreciază luxul și rafinamentul. Fie că este vorba de trabucuri cu arome delicate și subtile sau de cele cu caracter puternic și intens, fiecare produs La Aurora este un omagiu adus artizanatului și tradiției.

La Aurora reprezintă mai mult decât un brand de trabucuri - este o emblemă a tradiției, măiestriei și pasiunii pentru trabucuri de înaltă calitate. Indiferent de alegerea făcută, un trabuc La Aurora promite să ofere o experiență senzorială excepțională și o călătorie în lumea fascinantă a trabucurilor fine.

Suport clienți 10:00-19:00

0732.552.642 trabucuridelux@gmail.com

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!