❗️Livrare GRATUITĂ la orice comandă de peste 240 RON❗️

Trabucuri Hoyo de Monterrey

Afișează: 1-6 din 6 produse

 Filtre
Trabucuri Hoyo de Monterrey - sunt o emblemă a tradiției și măiestriei cubaneze în arta fabricării trabucurilor, având o istorie ce se întinde pe mai mult de un secol și jumătate. Acest brand prestigios a fost fondat în 1865 de José Gener y Batet, un imigrant spaniol care a devenit unul dintre cei mai recunoscuți producători de trabucuri din Cuba.

Inițial, José Gener a cultivat tutun în regiunea Vuelta Abajo, inima producției de tutun din Cuba, iar succesul său în acest domeniu i-a permis să cumpere fabrica de trabucuri "La Escepción". Mai târziu, a decis să-și înființeze propria marcă, "Hoyo de Monterrey", numită astfel după plantația sa de tutun situată într-o vale fertilă cunoscută sub numele de "Hoyo".

Caracteristicile distinctive ale trabucurilor Hoyo de Monterrey sunt aroma lor bogată și echilibrată, precum și calitatea excepțională a tutunului utilizat. Aceste trabucuri sunt apreciate atât de fumătorii novici, cât și de cei experimentați, pentru profunzimea și complexitatea gustului lor, care variază de la note subtile de ierburi și flori până la arome mai puternice și condimentate. Procesul de producție meticulos și selecția riguroasă a frunzelor de tutun asigură o experiență de fumat constantă și satisfăcătoare.

Gama de produse Hoyo de Monterrey include diverse formate și dimensiuni, de la robustos la panetelas, oferind astfel o varietate care să satisfacă preferințele variate ale iubitorilor de trabucuri. Serii precum "Epicure No. 1" și "Epicure No. 2", precum și "Le Hoyo" sunt printre cele mai căutate de pe piață, fiecare având caracteristici unice care le disting.

În ciuda modernizării și a schimbărilor în industria tutunului, HOYO DE MONTERREY a reușit să-și păstreze tradițiile și să rămână fidel standardelor înalte de producție. Aceasta implică atât menținerea metodelor tradiționale de cultivare și fermentare a tutunului, cât și aplicarea unor tehnici moderne pentru a asigura consistența calității. Fiecare trabuc este rulat manual de "torcedores" experimentați, care folosesc tehnici transmise din generație în generație pentru a crea trabucuri care sunt adevărate opere de artă.

Pe lângă aprecierea constantă din partea consumatorilor, trabucurile Hoyo de Monterrey au câștigat numeroase premii și recunoașteri internaționale, consolidându-și statutul de lider în industria tutunului. Brandul este un simbol al luxului și rafinamentului, fiind asociat cu momente de relaxare și plăcere.

În concluzie, Hoyo de Monterrey reprezintă nu doar un nume proeminent în lumea trabucurilor, ci și o moștenire culturală și istorică a Cubei. Dedicația pentru calitate, respectul pentru tradiție și angajamentul continuu pentru inovație fac din aceste TRABUCURI o alegere preferată de cunoscători din întreaga lume, oferind o experiență de neuitat iubitorilor de trabucuri.

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!