🔞 Interzis Minorilor. Fumatul dăunează grav sănătății!

Montecristo

Afișează: 1-21 din 21 produse

 Filtre
Montecristo este unul dintre cele mai renumite și iconice branduri de TRABUCURI din lume. Fondat în Cuba în anul 1935, Montecristo a devenit un simbol al luxului și rafinamentului în lumea trabucurilor. Istoria brandului Montecristo este împletită cu istoria industriei trabucurilor din Cuba.

Trabucurile Montecristo au fost inițial create în fabrica H. Upmann din Havana, iar numele lor a fost inspirat de romanul clasic al lui Alexandre Dumas, "Contele de Monte Cristo". Această alegere a numelui nu a fost întâmplătoare, deoarece personajul principal al romanului, Contele de Monte Cristo, era cunoscut pentru eleganța, rafinamentul și gusturile sale excepționale.

Montecristo a devenit rapid unul dintre cele mai populare și respectate branduri de trabucuri din Cuba. Calitatea și consistența trabucurilor Montecristo au făcut ca brandul să fie adorat de pasionații de trabucuri din întreaga lume.

Aceste trabucuri sunt realizate manual de către meșteri trabucari cu o experiență îndelungată, care utilizează doar cele mai bune frunze de tutun cubanez, culese din cele mai bune plantații.  Montecristo se distinge prin gama sa largă de vitole și blenduri. Fiecare vitolă are dimensiuni și caracteristici unice, oferind o gamă variată de experiențe de fumat.

Trabucurile MONTECRISTO sunt cunoscute pentru a fi echilibrate și complexe în gust, cu arome bogate de lemn, condimente, ciocolată și fructe uscate. De-a lungul anilor, brandul Montecristo s-a extins în afara Cubei și a devenit popular pe plan internațional.

Trabucurile Montecristo sunt acum produse și în alte țări, cum ar fi Republica Dominicană, și sunt disponibile în magazine de lux din întreaga lume. Montecristo este un brand asociat cu luxul, eleganța și arta fumatului de calitate superioară. Este alegerea preferată a cunoscătorilor și colecționarilor de trabucuri, datorită reputației sale solide și a calității excepționale a produselor sale.

Indiferent dacă ești un pasionat experimentat de trabucuri sau doar începi să explorezi lumea trabucurilor, Montecristo oferă o gamă diversificată de opțiuni pentru a-ți satisface gusturile și preferințele. Alegând un Montecristo, poți fi sigur că vei avea parte de o experiență de fumat autentică și de neuitat.

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!