❗️Livrare GRATUITĂ la orice comandă de peste 240 RON❗️

Trabucuri Padron

Afișează: 1-24 din 27 produse

 Filtre
Trabucuri Padron - Fondată de José Orlando Padrón în 1964 în Miami, Florida, Trabucuri Padrón reprezintă o emblemă a excelenței și tradiției în lumea trabucurilor premium. Cu rădăcini adânci în pasiunea și dedicarea familiei PADRON, marca și-a început călătoria cu un împrumut modest de 600 de dolari, destinat să finanțeze un mic atelier de producție. În timp, a crescut pentru a deveni unul dintre cei mai respectați producători de trabucuri la nivel global, recunoscut pentru calitatea inegalabilă și complexitatea aromelor sale.

Pe parcursul existenței sale, Trabucuri Padrón a trecut prin numeroase încercări și schimbări de peisaj politic, inclusiv relocarea producției din Nicaragua în Honduras și înapoi, ca răspuns la turbulențele politice și la embargoul impus de SUA. Aceste experiențe nu au făcut decât să întărească angajamentul mărcii față de calitate și inovație, menținându-și promisiunea de a oferi iubitorilor de trabucuri o experiență de neuitat.

Sub conducerea actuală a lui Jorge Padrón, fiul fondatorului, Trabucuri Padrón continuă să își onoreze moștenirea, concentrându-se pe calitatea excepțională și pe inovație în producția de trabucuri. Compania operează o facilitate impresionantă de producție în Estelí, Nicaragua, care se întinde pe 75,000 de picioare pătrate și este dedicată în mare parte stocării tutunului.

Această infrastructură permite Padrón să mențină un inventar suficient pentru mai mult de 25 de milioane de trabucuri, echivalentul a șase ani de producție, asigurând astfel că fiecare TRABUC își păstrează consistența și calitatea superioară.

Trabucuri Padrón oferă trei amestecuri distincte de trabucuri, fiecare cu propriile sale arome unice și dimensiuni. Acestea includ Seria Padrón, Padrón 1964 Anniversary Series și Padrón Serie 1926, toate realizate exclusiv din tutun crescut în Nicaragua, cunoscut pentru calitatea sa superioară.

Fiecare serie are caracteristicile sale specifice, de la ambalajul inovator cu coduri de securitate pentru a preveni contrafacerea, până la utilizarea tutunului îmbătrânit pentru a asigura o experiență de fumat de neegalat.

Seria Padrón este renumită pentru diversitatea sa, oferind 15 vitolas în ambalaje naturale și maduro, toate provenind din frunze de habano crescute la soare în Nicaragua și îmbătrânite timp de doi ani și jumătate. Padrón 1964 Anniversary Series, lansată pentru a sărbători 30 de ani de la înființarea companiei, este limitată în producție și fiecare trabuc este etichetat individual pentru a asigura autenticitatea.

Padrón Serie 1926, creată în onoarea celui de-al 75-lea aniversar al lui José Padrón, este remarcabilă pentru utilizarea tutunului nicaraguan îmbătrânit timp de cel puțin cinci ani, oferind o experiență de fumat profundă și complexă.

Cu o istorie bogată, traversând mai multe decenii de schimbări și provocări, Trabucuri Padrón rămâne un simbol al excelenței și al tradiției în arta fabricării trabucurilor. Fiecare trabuc produs sub această marcă poartă amprenta unei dedicări neclintite față de calitate, inovație și respect față de moștenirea unei familii care a transformat o mică afacere într-un nume venerat în lumea trabucurilor premium​​.

Suport clienți 10:00-19:00

0732.552.642 trabucuridelux@gmail.com

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!