❗️Livrare GRATUITĂ la orice comandă de peste 240 RON❗️

Trabucuri Quintero

Afișează: 1-2 din 2 produse

 Filtre
Trabucuri Quintero - cu rădăcinile săpate adânc în istoria și tradiția cubaneză, reprezintă o marcă emblematică în lumea tabacului, apreciată pentru calitatea și autenticitatea sa. Fondată în anii 1920 de Augustin QUINTERO și frații săi în Cienfuegos, un oraș portuar cunoscut sub numele de "Perla Sudului", marca Quintero a crescut rapid, devenind sinonimă cu producția de trabucuri de mână, realizate din cele mai fine frunze de tutun.

De-a lungul anilor, Quintero și-a păstrat tradițiile, rămânând fidelă metodelor artizanale, chiar și în fața modernizării și a schimbărilor din industrie. Trabucurile Quintero sunt cunoscute pentru profilul lor de aromă robust și pământesc, oferind o experiență autentică cubaneză, care echilibrează perfect forța și aroma. Aceste calități derivă din amestecul meticulos de frunze de tutun provenite din regiunile fertile Vuelta Abajo și Semi Vuelta, cunoscute pentru solul lor bogat și condițiile climatice ideale pentru cultivarea tutunului de cea mai înaltă calitate.

Un aspect distinctiv al trabucurilor Quintero este abordarea lor accesibilă fără a compromite calitatea. În comparație cu alte mărci de lux, Quintero oferă o opțiune excelentă pentru cei care caută să exploreze rafinamentul trabucurilor cubaneze fără a cheltui sume mari. Aceasta le face deosebit de populare printre cunoscătorii care apreciază valoarea reală și sunt în căutarea unei experiențe autentice.

Gama de produse QUINTERO include diverse formate și dimensiuni, de la Favoritos la Petit Quinteros, fiecare fiind proiectat să satisfacă preferințele variate ale fumătorilor de trabucuri. Trabucurile sunt atent rulate, garantând o ardere uniformă și un tiraj consistent, aspecte esențiale pentru o experiență de fumat plăcută și relaxantă.

Marca Quintero, cu dedicarea sa neclintită pentru calitate și autenticitate, continuă să fie o alegere preferată în rândul cunoscătorilor și entuziaștilor de trabucuri din întreaga lume. Este mai mult decât un brand; este o poartă către tradiția și cultura cubaneză, invitând fumătorii să facă parte dintr-o istorie bogată și să savureze plăcerea simplă a unui trabuc bine făcut.

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!