❗️Livrare GRATUITĂ la orice comandă de peste 240 RON❗️

Trabucuri Perla De Calvano

Afișează: 1-2 din 2 produse

 Filtre
Trabucuri Perla De Calvano - reprezintă o adăugire recentă în familia trabucurilor de lux, fiind apreciate pentru calitatea excepțională și rulate manual de meșteri locali în Nicaragua. Această linie de TRABUCURI a fost lăudată pentru aroma sa accesibilă și fumatul ușor, oferind astfel o experiență plăcută atât pentru cunoscătorii experimentați, cât și pentru cei noi în lumea trabucurilor.

Perla De Calvano vine în trei varietăți principale: corona, robusto și toro, fiecare fiind proiectată pentru a răspunde preferințelor variate ale iubitorilor de trabucuri.

Pentru crearea acestor TRABUCURI, doar cele mai fine frunze sunt selectate și culese manual, ceea ce asigură o calitate superioară și o consistență în gustul produselor. Selecția meticuloasă a tutunului și procesul atent de rulare manuală contribuie la profilul distinctiv de arome și la arderea uniformă a trabucurilor "Perla De Calvano".

Trabucurile "Perla De Calvano" se disting prin capacitatea lor de a îmbina tradiția bogată a fabricării trabucurilor nicaraguane cu inovații în domeniul blendurilor de tutun. Această combinație oferă fumătorilor o experiență complexă și satisfăcătoare, marcând fiecare moment al fumatului cu note subtile și bogate, care evocă spiritul și pasiunea care stau la baza mărcii.

Prezentarea elegantă și atenția la detalii în designul ambalajului adaugă o notă de exclusivitate și rafinament, făcând din "Perla De Calvano" o opțiune preferată pentru cadouri speciale sau pentru a fi savurate în ocazii importante. Diversitatea oferită de cele trei varietăți permite explorarea unei game largi de experiențe, de la cele mai ușoare și subtile, până la cele mai intense și pline de caracter.

În concluzie, trabucurile "Perla De Calvano" reprezintă o expresie a excelenței în arta fabricării trabucurilor, aducând împreună meșteșugul tradițional nicaraguan cu viziuni inovatoare în blendurile de tutun. Cu o dedicare neclintită pentru calitate și o pasiune pentru satisfacerea celor mai rafinate gusturi, "Perla De Calvano" se afirmă ca o marcă de referință în lumea trabucurilor de lux, oferind o experiență de neuitat pentru fiecare fumător.

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!