❗️Livrare GRATUITĂ la orice comandă de peste 240 RON❗️

Trabucuri Villa Dominicana

Afișează: 1-1 din 1 produse

 Filtre
Trabucuri Villa Dominicana - acestea reprezintă o linie de produse premium, fabricate manual în Republica Dominicană, și sunt recunoscute pentru calitatea și diversitatea lor. Aceste TRABUCURI sunt produse de Villiger, o companie cu o lungă tradiție în producția de trabucuri de calitate. În particular, Villa Dominicana se distinge prin utilizarea unei frunze de înveliș din Ecuador, Connecticut Seed, care îi conferă o aromă fundamentală și o notă subtil picantă.

Amestecul este realizat din tutunuri de umplutură de înaltă calitate din Republica Dominicană și Nicaragua, cu o legătură din Sumatra mexicană, toate acestea contribuind la un profil gustativ echilibrat, de la ușor la mediu în intensitate​​​​.

Villa Dominicana a fost concepută pentru a satisface atât fumătorii începători, cât și pe cei experimentați, oferind o gamă largă de arome și mirosuri. Aceste trabucuri sunt apreciate pentru notele lor plăcute de cacao și condimente, îmbinate armonios cu frunze de tutun lungi și rafinate din Nicaragua și Republica Dominicană.

Unele variante ale acestor trabucuri prezintă arome interesante precum piele, caramel dulce sau nuci, oferind o experiență plăcută și diversificată palatului​​.

Gama VILLA DOMINICANA include mai multe variante, cum ar fi Churchill, Corona Gorda, Petite Robusto, Robusto și Villa Dominicana Red, fiecare dintre acestea având propriul său profil unic de aromă și intensitate, menite să ofere o experiență de fumat de neuitat. Această marcă este o alegere excelentă pentru cei care caută trabucuri de calitate superioară, realizate manual, folosind măsurători cubaneze pentru a conferi un gust unic și special​​.

Astfel, Villa Dominicana reușește să ocupe un loc excelent printre iubitorii și cunoscătorii de trabucuri, grație fabricării sale manuale și utilizării semințelor cubaneze tratate în Republica Dominicană, menținând un echilibru perfect între autenticitate și un gust rafinat.

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!