❗️Livrare GRATUITĂ la orice comandă de peste 240 RON❗️

Trabucuri Alec Bradley

Afișează: 1-20 din 20 produse

 Filtre
Trabucuri Alec Bradley - Brandul "Trabucuri Alec Bradley" a fost fondat de Alan Rubin în 1996 și a devenit cunoscut în lumea tutunului pentru dedicarea sa față de calitate și inovație. Rubin a început acest proiect cu o viziune clară: să creeze trabucuri de excepție care să satisfacă gusturile sofisticate ale iubitorilor de trabucuri din întreaga lume.

Numele "Alec Bradley" derivă din combinarea numelor celor doi fii ai lui Rubin, Alec și Bradley, subliniind astfel caracterul personal și pasiunea care stau la baza acestei afaceri de familie.

Pe parcursul anilor, Alec Bradley a dezvoltat o varietate impresionantă de linii de trabucuri, fiecare cu profilul său unic de arome și intensități, de la ușoare și medii până la cele puternice și complexe. Printre cele mai notabile creații ale sale se numără "Prensado", "Black Market", "Maxx" și "Tempus", fiecare reflectând măiestria și atenția la detalii a echipei Alec Bradley.

"Prensado", de exemplu, a câștigat titlul de "Trabucul Anului" în 2011 de către Cigar Aficionado, recunoaștere supremă a calității și complexității sale.

Procesul de producție al trabucurilor Alec Bradley implică utilizarea celor mai fine frunze de tutun, provenite din diverse regiuni ale lumii, precum Honduras, Nicaragua și Panama. Aceste frunze sunt atent selecționate și supuse unui proces riguros de fermentație și îmbătrânire, care poate dura ani de zile, pentru a dezvolta și intensifica aromele complexe și bogate pe care Rubin și echipa sa le doresc.

Fabricarea manuală a trabucurilor, realizată de maeștri torcedori experimentați, asigură că fiecare TRABUC este rulat la perfecțiune, garantând o ardere uniformă și o experiență de fumat constantă.

Alec Bradley s-a distins nu numai prin calitatea produselor sale, dar și prin inovare. Compania a fost pionieră în introducerea unor elemente inovatoare în designul și prezentarea trabucurilor, cum ar fi inelele de trabucuri colorate și atrăgătoare, cutiile de prezentare elegante și concepte de branding creative, care au contribuit la consolidarea unei identități vizuale puternice și recunoscibile pe piața trabucurilor premium.

Dedicarea lui Alan Rubin pentru excelență și inovație a transformat Alec Bradley într-un nume respectat și admirat în industria tutunului. Iubitorii de trabucuri din întreaga lume apreciază brandul pentru capacitatea sa de a oferi experiențe de fumat memorabile, care combină tradiția artizanală cu o viziune modernă asupra calității și stilului. Astfel, ALEC BRADLEY continuă să inspire și să îmbogățească cultura trabucurilor, oferind momente de plăcere și rafinament celor care apreciază arta fumatului de trabuc.

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!