❗️Livrare GRATUITĂ la orice comandă de peste 240 RON❗️

Trabucuri Jose L. Piedra

Afișează: 1-5 din 5 produse

 Filtre
Trabucuri Jose L. Piedra - reprezintă o emblemă distinctă în lumea Habanos, fiind apreciate nu doar pentru amestecul lor unic de tutun, ci și pentru metoda tradițională prin care sunt create. Originari din provincia spaniolă Asturias, membrii familiei PIEDRA s-au stabilit în apropiere de orașul Santa Clara, în inima regiunii Remedios, recunoscută pentru cultivarea tutunului încă din secolul al XVI-lea. A doua generație a familiei, condusă de José Lamadrid Piedra, a fondat și dezvoltat marca care îi poartă numele astăzi​.

Trabucurile José L. Piedra sunt realizate exclusiv din tutun crescut în regiunea Vuelta Arriba, cunoscută pentru solul său fertil care produce tutun de calitate superioară. Acestea sunt fabricate folosind tehnica Totalmente a Mano, Tripa Corta, adică sunt rulate complet manual, cu un amestec de tutun de umplutură scurtă. Acest proces tradițional conferă trabucurilor o aromă distinctă, de intensitate medie spre puternică, caracterizată prin note autentic cubaneze​.

De-a lungul timpului, gama José L. Piedra a inclus diverse dimensiuni și forme, adaptându-se la preferințele fumătorilor, de la Brevas și Cazadores, la Conservas și Petit Caballeros, fiecare cu particularitățile sale în ceea ce privește dimensiunile și intensitatea aromei. Aceste trabucuri sunt ambalate în cutii de carton sau învelite în cellophane, reflectând o tradiție și o calitate care au traversat decenii​.

Marca de trabucuri José L. Piedra a fost relansată în 1996 ca un brand accesibil, menținându-și angajamentul de a oferi TRABUCURI de calitate la prețuri competitive. Astfel, a devenit populară atât în Cuba, cât și pe plan internațional, oferind fumătorilor oportunitatea de a experimenta esența autentică cubaneză fără a compromite bugetul.

Prin dedicarea pentru tradiție și calitate, José L. Piedra continuă să fie o alegere de top pentru cunoscătorii de trabucuri care caută o experiență de fumat autentică și profundă, marcându-și locul în istoria culturală cubaneză și în preferințele fumătorilor de trabucuri din întreaga lume.

Suport clienți 10:00-19:00

0732.552.642 trabucuridelux@gmail.com

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!