❗️Livrare GRATUITĂ la orice comandă de peste 240 RON❗️

Trabucuri Villiger

Afișează: 1-4 din 4 produse

 Filtre
Trabucuri Villiger - Brand-ul de trabucuri Villiger, cu o istorie ce datează din anul 1888, își continuă tradiția până în zilele noastre, fiind recunoscut pentru calitatea excepțională a produselor sale.

Villiger se distinge prin utilizarea tutunurilor Indonezian și Brazilian pentru învelișul trabucurilor sale, oferind astfel o gamă variată de arome, de la slabe la medii. Acest amestec de tutunuri conferă o experiență de fumat unică și memorabilă, satisfăcând preferințele unui spectru larg de iubitori de TRABUCURI.

Villiger Premium No.1 și No.3 Sumatra sunt exemple notabile din gama sa, ambalate în pachete de 5 bucăți, reflectând angajamentul brand-ului pentru calitate și rafinament. Aceste trabucuri sunt fabricate în Germania, țara de proveniență a brand-ului, și sunt apreciate pentru tarie de la slabă la medie, fiind ideale atât pentru începători, cât și pentru fumătorii experimentați care caută o experiență de fumat mai ușoară​.

În plus, Villiger oferă și seturi de trabucuri cadou, cum ar fi setul Rey, personalizabil cu numele clientului, ce conține 9 trabucuri de lux și accesorii precum un umidificator și un chibrit metalic.

Aceste seturi sunt o opțiune excelentă pentru cadouri, evidențiind calitatea și luxul asociate cu brand-ul VILLIGER. Cutia vine și cu o scrisoare personalizată, oferind un touch personal fiecărui cadou​.

Prin diversitatea sa de produse, de la TRABUCURI individuale la seturi cadou elegante, Villiger se adresează nu doar pasionaților de trabucuri, ci și celor în căutarea unui cadou special. Calitatea, tradiția și inovația sunt pilonii pe care se sprijină reputația de lungă durată a brand-ului Villiger, făcându-l un nume respectat și apreciat în comunitatea iubitorilor de trabucuri la nivel global.

Suport clienți 10:00-19:00

0732.552.642 trabucuridelux@gmail.com

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!