❗️Livrare GRATUITĂ la orice comandă de peste 240 RON❗️

Trabucuri AJ Fernandez

Afișează: 1-23 din 23 produse

 Filtre
Trabucuri AJ Fernandez - este o marcă de trabucuri recunoscută pentru maestria generatională în domeniul tutunului, având originile în Cuba și consolidându-se în Estelí, Nicaragua. Sub supravegherea atentă a lui AJ FERNANDEZ însuși, trabucurile produse sunt de calitate superioară, reflectând o moștenire bogată și o pasiune neclintită pentru arta fabricării trabucurilor.

Începându-și călătoria în industrie lucrând alături de bunicul său în Cuba, AJ Fernandez a absorbit tehnicile și secretele comerțului cubanez cu trabucuri, devenind în timp un maestru blender recunoscut.

Cu toate provocările industriei cubaneze de trabucuri din secolul târziu XX, AJ a rămas dedicat meșteșugului său, perfecționându-și abilitățile și în cele din urmă stabilindu-se în Nicaragua. Aici, în Estelí, inima regiunii de tutun din Nicaragua, a fondat Tabacalera Fernandez, profitând de condițiile ideale pentru cultivarea tutunului și creând amestecuri unice și inovatoare care au distins trabucurile sale de concurență.

AJ Fernandez este cunoscut pentru producerea de trabucuri premium, câștigând rapid o reputație pentru atenția meticuloasă acordată detaliilor și pentru combinarea tehnicilor tradiționale cubaneze cu inovațiile moderne. Brandul a cunoscut o expansiune rapidă și succes, introducând pe piață linii apreciate cum ar fi San Lotano Oval, New World și Enclave, care au fost recunoscute pentru calitatea excepțională, construcția consistentă și accesibilitatea lor​.

Printre cele mai bine cotate trabucuri ale lui AJ Fernandez se numără San Lotano Oval, cu o construcție unică, box-pressed, care oferă o tragere excepțională și un ars uniform, New World, o colaborare între AJ Fernandez și tatăl său, oferind o fumare mediu spre plină, cu un profil bogat și echilibrat de arome, și Enclave, care prezintă un înveliș Habano Rosado din Ecuador și un amestec complex de arome​.

Fiecare creație a lui AJ Fernandez demonstrează un angajament neclintit față de calitate, tradiție și inovație, menținându-se concentrat pe producerea de trabucuri excepționale care satisfac o gamă diversă de gusturi și preferințe. Prin îmbinarea moștenirii cubaneze cu aromele unice și caracteristicile tutunului nicaraguan, AJ Fernandez și-a consolidat locul ca un brand de frunte în lumea trabucurilor premium.

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!