❗️Livrare GRATUITĂ la orice comandă de peste 240 RON❗️

Țigări de Foi Clubmaster

Afișează: 1-1 din 1 produse

 Filtre
Țigări de Foi Clubmaster - Țigările de foi Clubmaster, introduse pentru prima dată în 1973, au devenit unul dintre cele mai bine vândute mărci de cigarillos din Europa, în mai bine de 45 de ani de existență. Produse de Arnold Andre în Germania, Clubmaster reprezintă un stil de viață urban, punând accent pe calitatea excepțională a țigaretelor de foi, asigurând o experiență a fumatului extrem de plăcută.

Tutunul pentru țigările de foi Clubmaster provine din Sumatra, oferind o experiență de fumat lină, de intensitate scăzută.

Gama Clubmaster include Mini Red și Mini Filter Red cu o aromă încântătoare de vanilie, și Mini Filter White, oferind un gust ușor de cacao. Aceste ȚIGĂRI DE FOI vin într-un format mini, cu Mini Red nefiltrat și o lungime de 67 mm, iar țigările de foi cu filtru măsurând 70 mm.

Dimensiunea compactă și aromele distinctive de vanilie și cacao fac din Clubmaster o alegere preferată pentru cei care caută o experiență de fumat de înaltă calitate și aromată​.

Pentru o experiență mai diversă, Clubmaster Mix Box 300 oferă o ofertă mixtă de 10 pachete a câte 10 țigări de foi din fiecare dintre cele trei sortimente, combinând aromele blânde de vanilie și cacao din întreaga gamă​.

Țigările de foi Clubmaster sunt o alegere excelentă pentru momentele de fumat rapide, dar de calitate superioară, lansate în ianuarie 2012, și continuă să ofere un fum satisfăcător și plăcut, cu arome delicate.

Indiferent dacă ești pe drum sau cauți o pauză rapidă în timpul zilei, CLUBMASTER Mini Cigarillos se remarcă ca o opțiune excepțională, permițându-ți să te bucuri de arome distincte și o experiență plăcută de fumat.

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!