❗️Livrare GRATUITĂ la orice comandă de peste 240 RON❗️

Țigări de Foi Cafe Creme

Afișează: 1-3 din 3 produse

 Filtre
Țigări de Foi Cafe Creme - Țigările de foi Cafe Creme sunt recunoscute pentru calitatea lor superioară și pentru experiența autentică de fumat pe care o oferă. Fabricate manual în Olanda încă din 1963, aceste țigări de foi fără filtru se disting prin utilizarea exclusivă a tutunului 100% natural, provenind din regiuni renumite precum Java, Columbia, Republica Dominicană și Italia.

Învelișul lor special de tutun Java și Oriental adaugă o notă de rafinament și asigură o aromă bogată și complexă fiecărei inhalări.

Varietatea Cafe Creme Red, în special, este apreciată pentru aroma sa orientală, oferind fumătorilor o experiență de fumat senzorială unică, cu note subtile și armonioase care se împletesc pentru a crea un gust plăcut și autentic.

Ambalate în pachete de 10 TIGARI, acestea sunt ideale pentru o pauză scurtă, oferind calitate și arome deosebite într-un format compact și convenabil.

CAFE CREME, acum cunoscut sub numele de Signature în Europa, și-a păstrat reputația de lider european în categoria țigărilor rulate la mașină datorită calității sale excepționale și a angajamentului față de satisfacția clienților.

Marca face parte din portofoliul Scandinavian Tobacco Group, un lider mondial în industria tutunului și trabucurilor, și este vândută în peste 80 de țări din întreaga lume, menținându-și poziția puternică pe segmentul mainstream.

Suport clienți 10:00-19:00

0732.552.642 trabucuridelux@gmail.com

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!