❗️Livrare GRATUITĂ la orice comandă de peste 240 RON❗️

Trabucuri Don Alfredo

Afișează: 1-2 din 2 produse

 Filtre
Trabucuri Don Alfredo - Marca de trabucuri Don Alfredo se distinge prin oferirea unei experiențe elegante și rafinate în lumea trabucurilor, propunând o selecție de produse care se adresează atât cunoscătorilor, cât și celor noi în acest domeniu. Trabucurile Don Alfredo sunt apreciate pentru construcția lor de calitate, oferind o arsură uniformă și o experiență de fumat plăcută și echilibrată.

Unul dintre produsele reprezentative ale mărcii este Don Alfredo Corona 2, care vine în pachete de două trabucuri ambalate individual. Acestea se caracterizează prin dimensiuni generoase, cu o lungime de 135 mm și un inel de 41 (16.1 mm), având o tărie medie, ceea ce le face accesibile pentru o gamă largă de preferințe​​.

Pe de altă parte, Don Alfredo Half Corona 5 reprezintă o opțiune excelentă pentru cei care caută o experiență de fumat mai scurtă, dar la fel de intensă și satisfăcătoare. Aceste TRABUCURI, disponibile în pachete de cinci, sunt perfecte pentru momentele de relaxare și răsfăț, oferind arome aromatice și distinse, cu note de lemn prețios, condimente delicate și o dulceață subtilă.

Marca Don Alfredo și-a câștigat reputația prin pasiunea și atenția la detalii a meșteșugarilor care creează aceste trabucuri, punând accent pe selecția riguroasă a frunzelor de TUTUN premium și pe procesele meticuloase de fermentare și rulare manuală.

Fiecare trabuc este o dovadă a calității și a tradiției în arta fabricării trabucurilor, aducând în fiecare produs experiența și calitatea care satisfac chiar și cele mai rafinate gusturi.În concluzie, trabucurile DON ALFREDO reprezintă o alegere de încredere pentru cei care doresc să se bucure de o experiență de fumat de înaltă calitate, la un preț accesibil.

Cu opțiuni variate de tărie și dimensiuni, această marcă oferă ceva pentru fiecare moment al zilei, fie că este vorba de o pauză scurtă sau de un moment de relaxare prelungit.

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!