❗️Livrare GRATUITĂ la orice comandă de peste 240 RON❗️

Trabucuri Vega Fina

Afișează: 1-9 din 9 produse

 Filtre
Trabucuri Vega Fina - Trabucurile VEGA FINA reprezintă un simbol al rafinamentului și calității apreciate de cunoscătorii din lumea trabucurilor premium. Recunoscute pentru profilul lor de la ușor la mediu, trabucurile Vega Fina sunt fabricate manual în Republica Dominicană de către Tabacalera de Garcia, arătând angajamentul mărcii pentru excelență și tradiția în fabricarea trabucurilor.

Selecția Vega Fina oferă o varietate de trabucuri care să satisfacă diferite preferințe, de la Fortaleza 2 Robusto Tubo, cunoscut pentru forța sa medie și aromele bogate, până la Nicaragua Corona, care prezintă o experiență mai robustă cu gustul său plin.

Fiecare trabuc este construit cu grijă pentru a asigura o experiență de fumat constantă și plăcută, prezentând un amestec de tutunuri premium din regiuni renumite pentru calitatea și aroma lor. Fortaleza 2, de exemplu, este învelit într-o frunză de San Andres Criollo, adăugând un profil unic de gust trabucului.

Gama de produse Vega Fina include opțiuni precum robustele și aromatele Nicaragua Robusto Tubos, precum și mai delicatul și nuanțatul Corona Tube, fiecare ambalat individual în tuburi pentru conservare. În plus, marca oferă ediții limitate precum Nicaragua Jalapa Short Titan, care evidențiază tutunul distinctiv al regiunii nicaraguane Jalapa, cunoscut pentru calitățile sale bogate și aromatice.

Pentru cei noi în lumea Vega Fina sau fumătorii experimentați care caută ceva ușor, dar satisfăcător, Vega Fina Minutos oferă o alegere perfectă. Aceste trabucuri mai mici oferă o forță de la ușoară la medie, fiind ideale pentru un fumat scurt și plăcut. Pe de altă parte, Vega Fina Nicaragua Gran Toro se adresează celor care caută o experiență de fumat mai plină și mai imersivă, cu dimensiunea sa mai mare și profilul de aromă potent.

În rezumat, trabucurile Vega Fina sunt celebrate pentru măiestria lor, profilele diverse de aromă și experiența luxoasă de fumat pe care o oferă. Indiferent dacă doriți un fumat rapid sau o indulgență prelungită, Vega Fina are un trabuc pentru fiecare ocazie, făcându-le o alegere favorizată printre entuziaștii trabucurilor din întreaga lume.

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!