❗️Livrare GRATUITĂ la orice comandă de peste 240 RON❗️

Trabucuri Perdomo

Afișează: 1-24 din 25 produse

 Filtre
Trabucuri Perdomo - Brand-ul Perdomo Cigars este un nume proeminent în lumea trabucurilor, reprezentând calitate, tradiție și excelență. Fondat de Nick Perdomo Sr. și dezvoltat ulterior de fiul său, Nicholas Perdomo Jr. (Nick Junior), brandul are rădăcini adânci în tradiția cubaneză a fabricării trabucurilor, cu influențe puternice din Nicaragua.

Perdomo a început ca o mică afacere în garajul lui Nick Junior în 1992 și a evoluat rapid, devenind una dintre cele mai cunoscute și respectate mărci de trabucuri pe plan internațional. Compania, cu sediul în Miami, Florida, și o fabrică de stat în Estelí, Nicaragua, este cunoscută pentru abordarea sa inovatoare și pentru concentrarea pe TRABUCURI de înaltă calitate, folosind tutunuri selectate manual și procese de îmbătrânire speciale, inclusiv îmbătrânirea în butoaie de bourbon.

Gama de produse Perdomo include o varietate largă de trabucuri, de la cele învechite 12 ani în ediție vintage, la cele aniversare de 10, 20 și 30 de ani, precum și cele Bourbon Barrel-Aged. Fiecare trabuc reflectă angajamentul familiei Perdomo pentru excelență și inovație, cu o atenție deosebită la detalii și un angajament față de integritate transmis de-a lungul generațiilor.

Fabrica din Estelí, Nicaragua, cunoscută sub numele de "El Monstro", este a doua cea mai mare facilitate de fabricare a trabucurilor premium din Nicaragua și utilizează metode tradiționale cubaneze de cultivare a tutunului combinate cu cele mai recente progrese în știința agricolă. Astăzi, PERDOMO produce o gamă largă de trabucuri, de la produse învelite în pachet la flagship-ul lor, Perdomo Patriarch.

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!