❗️Livrare GRATUITĂ la orice comandă de peste 240 RON❗️

Trabucuri Macarena

Afișează: 1-4 din 4 produse

 Filtre
Trabucuri Macarena - Trabucurile Macarena reprezintă o ofertă distinctă pe piața trabucurilor, născută din dorința de a combina meșteșugul manual cu accesibilitatea prețurilor. Aceste TRABUCURI sunt produsul casei Turrent din Mexic, un nume cu tradiție în producția de tutun, care aduce pe piață un produs premium ce se distinge prin calitatea excepțională a materialelor folosite și prin abilitatea artizanală a manufacturierilor.

Marca Macarena se diferențiază prin utilizarea unui amestec unic de tutunuri, provenind din patru zone diferite de cultivare din Republica Dominicană, oferind astfel o experiență de fumat complexă și îmbogățită. Acest amestec conferă trabucurilor un profil aromatic distinct, cu note care variază de la lemn și cafea până la nuanțe exotice de nuci și piper, răspunzând astfel așteptărilor unui spectru larg de iubitori de trabucuri.

Trabucurile Macarena sunt rulate manual, fiecare bucățică fiind o demonstrație de măiestrie și dedicare. Lungimea și diametrul acestora sunt gândite pentru a oferi o experiență de fumat îndelungată și satisfăcătoare, transformând fiecare moment de relaxare într-o ocazie specială. De la cele mai delicate și subtile la cele mai puternice și complexe profile de aromă, gama Macarena include varietăți care să satisfacă toate gusturile.

Pachetele de trabucuri Macarena, fie că sunt vorba despre variantele Corona sau Big Churchill, sunt ambalate individual, asigurând proaspețimea și calitatea fiecărui trabuc. Invelișul Sumatra și umplutura din Criollo 98 și Negro San Andres adaugă o notă de exclusivitate, făcând din Macarena o alegere ideală atât pentru momentele de sărbătoare, cât și pentru plăcerea zilnică a unui fum de calitate.

Astfel, MACARENA se adresează atât fumătorilor experimentați, în căutare de noi experiențe gustative, cât și celor noi în lumea trabucurilor, oferind o introducere rafinată în arta fumatului de calitate. Prin combinarea tradiției cu inovația și accesibilitatea, trabucurile Macarena reușesc să creeze o punte între lumea veche a trabucurilor autentice și cerințele moderne ale consumatorilor.

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!