❗️Livrare GRATUITĂ la orice comandă de peste 240 RON❗️

Trabucuri Macanudo

Afișează: 1-20 din 20 produse

 Filtre
Trabucuri Macanudo - o marcă de trabucuri produsă de General Cigar Company din Republica Dominicană. Trabucul Macanudo este remarcat pentru aroma ușoară și pentru ambalajul de cafea ușoară (sau claro) din Connecticut, dar este disponibil și într-un ambalaj Maduro mai închis.

Trabucuri Macanudo, la cele mai bune prețuri din București

Aceste trabucuri făcute manual, aparțin unuia dintre cele mai populare brand-uri de tutun din SUA. Au fost făcute pentru prima dată în 1968 în Jamaica. Acum sunt produse de către compania General Cigar, atât în Jamaica, cât și în Republica Dominicană.

Cu excepția Vintage Range, care este produs doar în Jamaica, toate țigările folosesc înveliș Connecticut Shade, crescut la fermele companiei din Connecticut Valley. Cămașa este mexicană și umplutura din blend-uri de tutun Jamaican, Mexican și Dominican.

Trabucuri Macanudo, unul dintre cele mai populare brand-uri din SUA

Macanudo a fost inițial numele unei mărci produse în Guatemala de producătorii mărcii cubaneze Punch. În 1971, General Cigar, care dobândise drepturi asupra numelui în afara Cubei, a introdus un Macanudo complet distinct ca marcă în sine.

A fost dezvoltat în Jamaica sub conducerea lui Ramón Cifuentes, un veteran al producătorului cubanez de TRABUCURI Partagas. Producția s-a mutat din Cuba după revoluția de acolo din 1959, mai întâi în Jamaica, apoi în Republica Dominicană în octombrie 2000.

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!