❗️Livrare GRATUITĂ la orice comandă de peste 240 RON❗️

Țigări Cigaronne

Afișează: 1-2 din 2 produse

 Filtre
Țigări Cigaronne - Brandul Cigaronne este recunoscut pentru țigările sale premium, caracterizate prin utilizarea tutunului proaspăt recoltat de înaltă calitate, importat din plantații recunoscute din Africa și America Latină.

Tutunul trece printr-un proces de purificare în mai multe faze, folosind cele mai inovatoare tehnologii de condiționare din lume, care elimină eficient substanțele dăunătoare precum clorul, pesticidele care conțin nitrogen și alte molecule complexe, asigurând o experiență de fumat mai curată fără gustul amărui al fumului.

Acest proces păstrează de asemenea gustul tradițional și aroma țigării, oferind o nouă dimensiune a gustului menținând esența fumatului tradițional​. Țigările Cigaronne se remarcă prin filtrul lor unic "Triple Hollow", combinat cu o substanță naturală (Perlite), care absoarbe mai multe substanțe toxice eliberate în timpul arderii și filtrează microscopically complet fumul.

Acest design inovator de filtru nu doar reduce aportul de substanțe dăunătoare, dar și previne pătările de nicotină de pe degete și protejează ochii de fumul țigării, marcând un avans semnificativ în igiena și plăcerea fumatului.
 

Țigări Cigaronne Big Boss XL


Ofertele brandului includ Cigaronne BIG BOSS XL, care exemplifică angajamentul Cigaronne față de calitate și inovație în lumea tutunului. Lansat în 1999 de către SPS Cigaronne, compania s-a concentrat pe crearea de produse din tutun cu inovații semnificative atât din punct de vedere tehnologic, cât și estetic.
 

Țigări Cigaronne Royal XL Black


Țigările Cigaronne ROYAL XL BLACK reprezintă o ofertă premium din gama Cigaronne, produse de compania SPS Cigaronne. Aceste țigări se remarcă printr-o combinație remarcabilă de tradiție și inovație în industria tutunului. Lansate în 1999, SPS Cigaronne s-a concentrat pe crearea de produse din tutun care aduc inovații semnificative, atât din punct de vedere tehnologic, cât și estetic​.

CIGARONNE Royal XL Black, ca și celelalte produse Cigaronne, beneficiază de tehnologia avansată a filtrului "Triple Hollow" și de selectarea meticuloasă a tutunului de înaltă calitate. Filtrul inovator combinat cu substanța naturală Perlite absoarbe mai multe substanțe toxice, oferind astfel o experiență de fumat mai curată și mai plăcută.

Designul acestor TIGARI, de asemenea, pune accent pe estetică și funcționalitate, combinând caracteristici care îmbunătățesc experiența fumatului, precum protecția împotriva fumului de țigaretă și prevenirea pătărilor de nicotină pe degete.

Suport clienți 10:00-19:00

0732.552.642 trabucuridelux@gmail.com

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!