❗️Livrare GRATUITĂ la orice comandă de peste 240 RON❗️

Trabucuri Leon Jimenes

Afișează: 1-3 din 3 produse

 Filtre
Trabucuri Leon Jimenes - reprezintă un pilon al tradiției și calității în lumea trabucurilor dominicane, având o istorie ce datează de la începuturile secolului al XX-lea. Fondată în 1903 de Eduardo Antonio León JIMENES în apropierea comunității Don Pedro, Guazumal, lângă Tamboril, fabrica La Aurora, precursorul brandului LEON Jimenes, a fost prima fabrică de trabucuri din Republica Dominicană.

Acest demers a fost inspirat și susținut de achiziția de terenuri pentru tutun de către tatăl său, Antonio Gavino León González, marcând începutul unei afaceri de familie ce avea să devină emblematică pentru industria tutunului dominican​​.

De-a lungul decadelor, E. León Jimenes, C. por A., compania ce a preluat La Aurora, și-a extins semnificativ operațiunile, diversificându-se inclusiv în producția de țigări și intrând pe piața berii, prin crearea Sociedad Cervecera Nacional, S.A. în 1979, care mai târziu a devenit cunoscută ca Cervecería Nacional Dominicana, S.A., producătoarea berii Presidente, lider pe piața locală​​.

Pe parcursul secolului XXI, Grupul León Jimenes a fost recunoscut ca fiind "compania cea mai admirată" din Republica Dominicană, conform revistei de marketing Mercado și a sărbătorit 100 de ani de existență prin inaugurarea unui birou corporativ și deschiderea unui centru cultural, consolidându-și astfel prezența și influența în domeniul cultural și bancar din țară​​.

Trabucurile León Jimenes, produse de La Aurora, combină umpluturile bogate dominicane pentru a crea un profil de aromă unic și echilibrat, cu o tragere ușoară. Diversele serii ale mărcii, cum ar fi León Jimenes Connecticut, Prestige, Serie 300 și Doble Maduro, oferă o gamă largă de experiențe de fumat, de la aromele clasice de lemn, cacao și nuci, la notele mai complexe de cedru, piele, ciocolată neagră, piper negru și chiar citrice, toate sub îndrumarea maestrului blender Manuel Inoa​​​​.

Astfel, León Jimenes continuă să fie un simbol al excelenței și tradiției în industria trabucurilor, aducând pe piață produse de înaltă calitate care răspund atât preferințelor fumătorilor începători, cât și celor experimentați.

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!