❗️Livrare GRATUITĂ la orice comandă de peste 240 RON❗️

Oliva Trabuc Oliva Serie O Toro Tub (1)

nou
62,00 RON
Trabuc Oliva Serie O Toro Tub (1) - prezentat într-un format tub singular, este un exemplu remarcabil al meșteșugului nicaraguan, oferind un amestec robust atât în aromă cât și în moștenire. Acest trabuc de forță medie este realizat meticulos cu tutunuri nicaraguane 100% învechite, înfășurate într-un înveliș Habano sun-grown mătăsos.

Cadouri:

Pentru comenzi mai mari de 500RON! Vezi aici <-

Stoc epuizat

Durată de livrare: 24/48 ore

Cod Produs: C3105 Ai nevoie de ajutor? 021-555.40.34
Adaugă la Wishlist Cere informații
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Trabuc Oliva Serie O Toro Tub (1) - prezentat într-un format tub singular, este un exemplu remarcabil al meșteșugului nicaraguan, oferind un amestec robust atât în aromă cât și în moștenire. Acest trabuc de forță medie este realizat meticulos cu tutunuri nicaraguane 100% învechite, înfășurate într-un înveliș Habano sun-grown mătăsos. Construcția sa promovează o experiență de fumat premiată, echilibrată în forță și aromă, făcându-l potrivit pentru o gamă largă de preferințe în fumat.

Un puro autentic nicaraguan, Serie O Toro Tubo captează esența bogatei tradiții a tutunului din Nicaragua. Amestecul este compus cu grijă din tutunuri din regiunile fertile Estelí, Condega și Jalapa, zone renumite pentru frunzele lor de tutun premium. Rezultatul este un trabuc care livrează o simfonie armonioasă de arome, incluzând tonuri de tutun dulce, cedru și cafea, completate de condimentul semnătură al Oliva.

La aprindere, trabucul dezvăluie o complexitate de arome care evoluează pe parcursul experienței de fumat. Notele inițiale de cacao și un subton subtil de piper dau loc unui profil bogat de arome pământești și caramel moale, culminând cu un finisaj în care notele de sare și ciocolată se împletesc pentru a crea un aftertaste luscios și persistent.

OLIVA SERIE O TORO TUB stă ca un testament al moștenirii familiei Oliva în industria trabucurilor, o moștenire care se întinde încă din anii 1800 în Cuba. Astăzi, marca continuă să fie celebrată pentru excelența sa, cu Serie O fiind un pilon printre entuziaștii care caută o experiență de fumat premium, dar accesibilă ca preț.

Pentru aficionados și fumători ocazionali deopotrivă, Oliva Serie O Toro Tubo reprezintă nu doar o alegere, ci o invitație de a participa la o călătorie de fumat plină de arome bogate și meșteșugire impecabilă.
Dacă dorești să iți exprimi părerea despre acest produs poți adăuga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!