❗️Livrare GRATUITĂ la orice comandă de peste 240 RON❗️

La Flor Dominicana Trabucuri La Flor Dominicana Oro No. 6 Toro Tubos Natural

487,00 RON
Trabucuri La Flor Dominicana Oro No. 6 Toro Tubos Natural - Trabucurile La Flor Dominicana Oro No.6 Toro Tubos Natural sunt un omagiu adus armoniei dintre tradiție și excelență pe care marca le încorporează. Provenind din Republica Dominicană, o țară cunoscută pentru bogata ei moștenire a tutunului, acest trabuc de forma TORO este conceput pentru a oferi o experiență de fumat de intensitate medie.
Stoc epuizat

Durată de livrare: 24/48 ore

Cod Produs: C2758 Ai nevoie de ajutor? 0769.55.55.11
Adaugă la Wishlist Cere informații
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Trabucuri La Flor Dominicana Oro No. 6 Toro Tubos Natural - Trabucurile La Flor Dominicana Oro No.6 Toro Tubos Natural sunt un omagiu adus armoniei dintre tradiție și excelență pe care marca le încorporează. Provenind din Republica Dominicană, o țară cunoscută pentru bogata ei moștenire a tutunului, acest trabuc de forma TORO este conceput pentru a oferi o experiență de fumat de intensitate medie, care să satisfacă atât începătorii cât și cunoscătorii.

Învelit într-o frunză de culoare naturală care radiază o strălucire caldă și primitoare, Oro No. 6 Toro are un calibru de 54, oferind o suprafață generoasă pentru ca aromele complexe să se dezvolte și să se amestece. Cu o lungime de 16 cm, permite o sesiune de fumat prelungită și liniștită, unde subtilitățile complexe ale trabucului pot fi pe deplin apreciate.

LA FLOR DOMINICANA este celebrată pentru meșteșugul său și Oro No. 6 Toro Tubos Natural nu face excepție. Fiecare trabuc este o operă de artă, rulată meticulos pentru a asigura un tiraj echilibrat, o ardere constantă și, în general, o călătorie excepțională de fumat.

Învelișul natural cuprinde un amestec din cele mai fine tutunuri, rezultând un fum care este atât robust, cât și rafinat, o adevărată reflectare a calității și pasiunii pe care La Flor Dominicana le investește în fiecare TRABUC.
Dacă dorești să iți exprimi părerea despre acest produs poți adăuga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!