❗️Livrare GRATUITĂ la orice comandă de peste 240 RON❗️

Humidor trabucuri

Afișează: 1-5 din 5 produse

 Filtre

Selecția ta:

Căutare: "montecristo" ×
Humidor trabucuri de lux. Umidoarele comercializate de Trabucuri de Lux SRL sunt humidoare de calitate superioară, împachetate în folie și cutie cadou. Orice gentleman care degustă trabucuri are nevoie de un humidor de calitate, dacă deține trabucuri premium.
 

Humidoare trabucuri de calitate superioară, premium


Humidoarele pot fi personalizate cu numele clientului care primește acest super accesoriu pentru trabucuri. Humidoarele pot fi personalizate cu nume sau logo, trimise de cel ce plasează comanda. HUMIDOARE din lemn nobil, piele, carbon sau metalice. Humidoare portabile sau de birou.

Humidoarele pentru trabucuri sunt un accesoriu esențial pentru orice fumător de trabucuri, deoarece ele ajută la menținerea umidității și a temperaturii optime. Un trabuc uscat va arde prea repede și va avea un gust amar, în timp ce un TRABUC umed va fi greu de aprins și va avea un gust dulceag. Prin urmare, este important să menținem trabucurile la umiditatea potrivită pentru a ne bucura de o experiență de fumat optimă.
 

Humidor trabucuri de lux


Humidoarele sunt disponibile într-o varietate de forme și mărimi, de la cele mici și portabile, până la cele mari și decorative. Unele HUMIDOARE sunt realizate din lemn, altele din metal sau ceramică, iar unele au chiar un mecanism de control al umidității. Exista si humidoare cu compartimente separate pentru a putea păstra mai multe trabucuri în ele.

Este important să alegi humidorul care se potriveste nevoilor tale și care se potrivește cu decorul tău. Un humidor de calitate este un investiție importantă, care va ajuta la păstrarea trabucurilor în cele mai bune condiții și va asigura o experiență de fumat de calitate.

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!