❗️Livrare GRATUITĂ la orice comandă de peste 240 RON❗️

Trabucuri Joya de Nicaragua

Afișează: 1-1 din 1 produse

 Filtre

Selecția ta:

Pret: 200 - 250 ×

Trabucuri Joya de Nicaragua - JDN a fost înființată în 1968 și este cea mai veche marcă de TRABUCURI fabricate în Nicaragua. Compania de trabucuri continuă să-și fabrice produsele astăzi de la sediul central din Estelí, astăzi un centru important de producție de trabucuri handmade, cu exporturi făcute în întreaga lume.
 

Joya de Nicaragua - trabucuri de lux

 

Trabucurile Joya de Nicaragua Clasico dețin distincția de a fi primul brand premium de trabuc fabricat în Nicaragua și de mult timp această linie de puros din Nicaragua au fost singurele trabucuri din portofoliu.

Brand-ul Joya de Nicaragua Clasico este recunoscut ca trabucul oficial al țării. Acest „Puro” a fost primul trabuc exportat din Nicaragua. În prezent brand-ul acesta se bucură de cel mai ieftin preț din gamă.

Istoria Joya de Nicaragua merge mână în mână cu evoluția țării Nicaragua de-a lungul ultimelor cinci decenii, ca una dintre cele mai complexe și fermecatoare țări din America Latină.


Joya de Nicaragua - trabucuri premium

 

Trabucurile noastre sunt executate manual de cei mai iscusiți tabaqueros, folosind cele mai fine tutunuri. Ei meșteșugesc TRABUCURI, în medie, de peste 28 de ani.

Procesul Joya se bazează integral pe mâna de lucru umană, fiecare frunză de tutun fiind procesată și fiecare trabuc rulat și îngrijit de mâinile oamenilor; se concentrează pe consistența și atenția specială acordată detaliilor. Toate trabucurile Joya sunt umplute cu esența oamenilor noștri; experiența și pasiunea lor fac Joya de Nicaragua să fie ceea ce este astăzi.

Suport clienți 10:00-19:00

0732.552.642 trabucuridelux@gmail.com

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!