❗️Livrare GRATUITĂ la orice comandă de peste 240 RON❗️

Trabucuri Camacho

Afișează: 1-5 din 5 produse

 Filtre

Selecția ta:

Pret: 150 - 200 ×
Trabucuri Camacho - Trabucurile CAMACHO sunt cunoscute pentru autenticitatea și calitatea lor înaltă, fiind create manual din semințe cubaneze originale. Fondată în 1961 de Simon Camacho și achiziționată de familia Eiroa în 1995, compania acum face parte din grupul Oettinger Davidoff și își are sediul în Danlí, Honduras​​.

Un exemplu remarcabil al ofertei lor este Camacho "Triple Maduro", care este comercializat împreună cu un cutter XICAR Camacho Negru, subliniind angajamentul mărcii pentru o experiență completă de fumat.

De asemenea, trabucurile Camacho Corojo Machitos sunt un produs clasic, oferind o experiență de fumat autentică și intensă. Aceste trabucuri, de dimensiune mai mică, sunt ideale pentru cei care doresc să se bucure de toată intensitatea aromelor unui trabuc Camacho într-un timp mai scurt. Machitos sunt cunoscute pentru corpul lor mediu spre tare și sunt realizate din frunze de înveliș Corojo din Honduras, având o construcție longfiller manuală.

Un alt exemplu impresionant este Camacho Pre-Embargo, un trabuc foarte unic, care folosește un înveliș Vintage 1999 Jamastran Corojo și include un amestec complex de umplutură cu tutun cubanez autentic pre-embargo. Acest tutun cubanez vechi face parte din patru baloturi rămase în lume, transformând acest trabuc într-o piesă autentică de istorie.

Profilul său este mediu spre plin, cu o aromă complexă și cremoasă, cu note de piele și nuci, completată de gustul natural al tutunului cubanez. Trabucul oferă o fumată uniformă și cremoasă până la sfârșit​.

Aceste descrieri subliniază calitatea superioară și diversitatea ofertei trabucurilor Camacho, care sunt apreciate pentru experiența lor unică și autentică de fumat.

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!