❗️Livrare GRATUITĂ la orice comandă de peste 240 RON❗️

Trabucuri Drew Estate

Afișează: 1-7 din 7 produse

 Filtre

Selecția ta:

Pret: Peste 1000 ×
Trabucuri Drew Estate - Brandul de trabucuri Drew Estate reprezintă o forță inovatoare și distinctivă în lumea trabucurilor, oferind o gamă variată de arome, texturi și experiențe de fumat care se disting clar de oferta tradițională. Fondat în 1996 de Jonathan Drew și Marvin Samel, Drew Estate a început ca un vis îndrăzneț într-un apartament mic din New York City, transformându-se rapid într-unul dintre cei mai recunoscuți producători de TRABUCURI din lume.

Cu o abordare revoluționară asupra fabricării trabucurilor, DREW Estate a reușit să creeze o nișă proprie, care combină tradiția bogată a trabucurilor cu inovații și creativitate de neegalat.

În centrul filozofiei Drew Estate se află conceptul de "Rebirth of Cigars", un slogan care reflectă angajamentul companiei de a redefine și a reinventa experiența fumatului de trabucuri. Această reinventare se manifestă prin utilizarea unor metode neconvenționale de producție, inclusiv introducerea aromelor și esențelor unice, precum și prin designul inovator al ambalajelor și al prezentărilor produselor lor.

Drew ESTATE a devenit cunoscut pentru liniile sale de trabucuri infuzate, precum seria ACID, care combină tutun de calitate premium cu o varietate de arome naturale, oferind astfel o experiență de fumat complexă și memorabilă.

Pe lângă inovațiile în domeniul aromelor, Drew Estate a stabilit standarde înalte și în ceea ce privește calitatea și procesul de fabricație al trabucurilor. Compania operează una dintre cele mai mari fabrici de trabucuri din Nicaragua, La Gran Fabrica Drew Estate, unde se urmărește cu strictețe menținerea calității și consistenței produselor.

Acest angajament față de excelență este evident în toate gamele lor de produse, de la linii premium precum Liga Privada, care oferă o experiență de fumat profundă și complexă, destinată cunoscătorilor, până la opțiuni mai accesibile care nu fac compromisuri în ceea ce privește calitatea.

Drew Estate a reușit să creeze o comunitate dedicată de fani și de colecționari, prin evenimentele și festivalurile pe care le organizează, precum faimosul "Barn Smoker", care oferă participanților o ocazie unică de a experimenta procesul de cultivare și producție a tutunului. Aceste inițiative nu doar că întăresc legătura între brand și consumatorii săi, dar contribuie și la educarea publicului larg despre arta și știința din spatele fabricării trabucurilor.

În concluzie, Drew Estate se distinge în lumea trabucurilor prin abordarea sa inovatoare și prin pasiunea de a oferi experiențe unice fumătorilor. Fie că este vorba despre liniile lor infuzate cu arome neconvenționale, despre calitatea excepțională a tutunului sau despre angajamentul lor față de comunitate și tradiție, DREW ESTATE continuă să redefinească standardele în industria trabucurilor, inspirând și atrăgând atât fumătorii noi, cât și pe cei experimentați.

Suport clienți 10:00-19:00

0732.552.642 trabucuridelux@gmail.com

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!