❗️Livrare GRATUITĂ la orice comandă de peste 240 RON❗️

Mac Baren Tutun de Rulat Mac Baren Halfzware (30g)

28,70 RON
Tutun de Rulat Mac Baren Halfzware (30g) - Tutunul de rulat "Mac Baren Halfzware Shag" de 30g reprezintă o alegere de excepție pentru cunoscătorii de tutun care preferă o experiență robustă și autentică. Acest amestec tradițional olandez combină tutunurile Virginia și Dark Kentucky, oferind un gust puternic și ușor afumat, caracteristic uscării tutunului. Mai multe detalii, mai jos:

Cadouri:

Pentru comenzi mai mari de 500RON! Vezi aici <-

Stoc epuizat

Durată de livrare: 24/72 ore

Cod Produs: C1676 Ai nevoie de ajutor? 0769.55.55.11
Adaugă la Wishlist Cere informații
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Tutun de Rulat Mac Baren Halfzware (30g) - Tutunul de rulat "Mac Baren Halfzware Shag" de 30g reprezintă o alegere de excepție pentru cunoscătorii de tutun care preferă o experiență robustă și autentică. Acest amestec tradițional olandez combină tutunurile Virginia și Dark Kentucky, oferind un gust puternic și ușor afumat, caracteristic uscării tutunului prin expunere la foc deschis. Este perfect pentru cei care caută un TUTUN cu personalitate, oferind o experiență de fumat intensă și plăcută​​​​.

Produsul este atent prelucrat în Danemarca, sub sigla MAC BAREN, o companie cu o tradiție îndelungată în crearea amestecurilor de tutun de calitate superioară. Fiecare pachet conține 30 de grame de tutun, fără resturi sau bucăți de tulpină, asigurând o rulare ușoară și un fumat consistent de la început până la sfârșit.

Cu o tărie care variază de la slab la tare, acest TUTUN se adresează unui spectru larg de preferințe, fiind ideal atât pentru cei care se bucură de o țigară mai ușoară, cât și pentru cei care preferă o experiență mai intensă​​​​​​.

Este important de menționat că "Mac Baren Halfzware Shag" este destinat exclusiv adulților, fiind necesară precauție pentru a evita expunerea minorilor la produs. Asemenea tuturor produselor din tutun, se recomandă consumul responsabil, ținând cont de riscurile asociate sănătății​​​​.
Dacă dorești să iți exprimi părerea despre acest produs poți adăuga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!