❗️Livrare GRATUITĂ la orice comandă de peste 240 RON❗️

Tutun de Pipă Pegasus Red (50g)

Pegasus
41,80 RON
Tutun de Pipă Pegasus Red (50g) - se prezintă ca o alegere distinsă pentru cei care caută o experiență de fumat robustă și plină de aromă. Creat în Ungaria, acest amestec, cunoscut sub numele de American Blend, constă într-un mix de tutunuri Virginia și Burley, oferind o bază solidă pentru caracterul tutunului. Mai multe detalii, mai jos:

Cadouri:

Pentru comenzi mai mari de 500RON! Vezi aici <-

Stoc epuizat

Durată de livrare: 24/72 ore

Cod Produs: C1018 Ai nevoie de ajutor? 0732.552.642
Adaugă la Wishlist Cere informații
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Tutun de Pipă Pegasus Red (50g) - se prezintă ca o alegere distinsă pentru cei care caută o experiență de fumat robustă și plină de aromă. Creat în Ungaria, acest amestec, cunoscut sub numele de American Blend, constă într-un mix de tutunuri Virginia și Burley, oferind o bază solidă pentru caracterul tutunului. Aspectul unic al PEGASUS RED este aroma sa naturală de tutun, care oferă un gust autentic și nealterat de tutun.

Amestecul este caracterizat printr-o tăietură medie, care echilibrează între ușurința de împachetare și combustia optimă, asigurând un fum consistent și plăcut. Cu o tărie a tutunului care tinde spre partea puternică, Pegasus Red este adaptat pentru fumătorii care apreciază un gust mai pronunțat de tutun, oferind o intensitate aromatică medie care nu copleșește simțurile. Nota de cameră este descrisă ca fiind medie, asigurând că aroma lăsată în mediu este plăcută și nu excesiv de intruzivă.

Includerea aromelor naturale de vanilie și cacao îmbogățește amestecul, adăugând un strat de complexitate și bogăție care ridică experiența de fumat. Aceste arome se împletesc fără efort cu dulceața naturală și robustețea tutunului, creând un profil armonios și satisfăcător, care este atât indulgent, cât și confortabil.

Ambalat într-o pungă convenabilă cu închidere zip, Pegasus Red este ușor de depozitat și întreținut, făcându-l o alegere practică atât pentru bucuria zilnică, cât și pentru ocazii speciale. Este o mărturie a calității și meșteșugului unguresc în amestecarea tutunului, oferind o felie de lux în fumat accesibilă, dar rafinată.

Ca toate produsele din tutun, Pegasus Red este destinat fumătorilor adulți, și este important să fiți conștienți de implicațiile pentru sănătate asociate cu utilizarea tutunului. Acest amestec este o invitație de a explora adâncimea și bogăția tutunurilor tradiționale, îmbunătățite cu o notă de dulceață și căldură, făcând fiecare sesiune de fumat o experiență recompensatoare.
Dacă dorești să iți exprimi părerea despre acest produs poți adăuga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienți 10:00-19:00

0732.552.642 trabucuridelux@gmail.com

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!