❗️Livrare GRATUITĂ la orice comandă de peste 240 RON❗️

Tabachere Țigări

Afișează: 1-3 din 3 produse

 Filtre
Tabachere de lux pentru țigări la cele mai bune prețuri și unice în România. Tabachere cu brichetă, seturi și tabachere personalizate. La Trabucuri de Lux.ro

Tabacherele noastre pentru țigări sunt un accesoriu premium, conceput pentru a se potrivi cu stilul de viață modern și pentru a satisface nevoile fumătorilor care preferă țigările lungi si slim. Aceste TABACHERE sunt realizate din argint de calitate, care le conferă un aspect elegant și sofisticat.

Design-ul lor slim, se potriveste perfect cu țigările lungi si elegante, oferind o soluție practică pentru a le ține în siguranță. De asemenea, multe dintre aceste tabachere au încorporat și o brichetă, pentru a-ți oferi tot confortul de care ai nevoie în orice moment.
 

Tabachere de lux pentru Țigări


Noi oferim o varietate de modele și design-uri, astfel încăt să poți alege cel care se potrivește cel mai bine cu gusturile și nevoile tale, toate la un PREȚ accesibil. Tabacherele noastre sunt perfecte pentru fumătorii care doresc să se distingă prin bunul gust și stil, și care apreciază calitatea și exclusivitatea. Daca preferi țigările de foi, aceste TABACHERE sunt perfecte pentru tine.

Tabacherele pentru țigări sunt accesorii esențiale pentru fumătorii de țigări care doresc să-și păstreze țigările într-un mediu sigur și igienic, și să le păstreze proaspete și gustoase.

Tabacherele noastre sunt disponibile într-o gamă largă de dimensiuni, forme, culori și materiale, pentru a satisface nevoile și preferințele tuturor utilizatorilor.
 

Tabachere Țigări la cele mai bune prețuri din București


Materialele cele mai frecvent utilizate pentru tabachere sunt lemnul, metalul, sticla și plasticul. Tabacherele din lemn sunt foarte populare datorită aspectului lor rustic și cald, dar și datorită faptului că lemnul are capacitatea de a absorbi umiditatea și a menține țigările proaspete și aromate.

Tabacherele din metal sunt durabile, elegante și pot fi realizate dintr-o gamă largă de metale prețioase, cum ar fi aurul, argintul sau platină.

Tabacherele din sticlă sunt foarte populare datorită transparenței lor, care permite fumătorilor să vadă țigările și nivelul de umiditate din interior. Tabacherele din plastic sunt ușor de curățat și de întreținut, și sunt disponibile într-o gamă largă de culori și modele.
 

Tabachere Țigări, premium, din cele mai bune materiale


Tabacherele pentru țigări sunt disponibile într-o gamă largă de culori și modele, de la culori clasice, precum negru, maro și auriu, până la culori strălucitoare și modele deosebite. Acestea pot fi realizate într-o varietate de forme, de la cele simple și elegante, până la cele mai complexe și sofisticate.

TABACHERELE de LUX pentru țigări sunt concepute pentru a oferi o experiență fumătorilor de țigări care apreciază luxul și rafinamentul. Acestea pot fi realizate din materiale prețioase, precum piele de crocodil, metale prețioase și cristale, și pot fi decorate cu pietre prețioase sau modele elegante și detaliate.

Tabacherele de lux pentru țigări sunt, de obicei, realizate manual și sunt concepute pentru a oferi o experiență unică și autentică de fumat.
 

Tabachere Țigări, de lux, unice în România


În concluzie, categoria de site Tabachere Țigări oferă o gamă largă de opțiuni pentru fumătorii de țigări, de la modele simple și elegante, până la cele mai complexe și sofisticate. Acestea sunt disponibile într-o varietate de culori, dimensiuni și materiale, pentru a satisface nevoile și preferințele tuturor utilizatorilor.

Tabacherele de lux pentru țigări sunt concepute pentru a oferi o experiență autentică și rafinată de fumat și pot fi o alegere excelentă pentru fumătorii de țigări care doresc să-și completeze stilul și să-și exprime individualitatea prin intermediul accesoriilor lor de fumat.

Suport clienți 10:00-19:00

0732.552.642 trabucuridelux@gmail.com

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!