❗️Livrare GRATUITĂ la orice comandă de peste 240 RON❗️

TRABUCURI COHIBA

Afișează: 1-24 din 28 produse

 Filtre

Selecția ta:

Producător: Cohiba ×
TRABUCURI COHIBA - Trabucuri Cohiba Siglo IV (5)
-5%
Trabucuri Cohiba: Emblemă a Tutunului Cubanez și Pionier al Rafinamentului

În peisajul sofisticat al trabucurilor de lux, "Cohiba" se distinge ca fiind etalonul suprem al calității și eleganței. Acest nume evocativ, cu rădăcini adânci în cultura și tradiția cubaneză, reprezintă nu doar o marcă, ci o poveste, un legat și o artă.

Geneza Brandului Cohiba

Istoria Cohiba începe în anii 1960, când a fost creată exclusiv pentru Fidel Castro și înalții oficiali ai guvernului cubanez. Într-o perioadă scurtă de timp, trabucurile Cohiba au devenit faimoase în rândul liderilor mondiali, iar măiestria și calitatea lor le-au transformat în daruri diplomatice prețuite.

Esența Unicității Cohiba

Ceea ce distinge Cohiba de alte trabucuri este procesul său meticulos de selecție, fermentare și maturare. Frunzele de tutun folosite pentru a crea un Cohiba sunt selectate din cele mai fine plantații din regiunea Vuelta Abajo, considerată a fi epicentrul calității tutunului cubanez. După această selecție riguroasă, tutunul este supus unui proces de fermentare în două etape, care dezvoltă complexitatea și profunzimea aromei sale.

Paletă Aromatică - Cohiba

COHIBA oferă o experiență aromatică fără egal, caracterizată printr-o paletă bogată și diversificată. Notele sale inițiale, ușor pământii, sunt însoțite de indicii de ciocolată, cafea și vanilie, care se dezvoltă și se maturizează într-o simfonie de arome exotice, de cedru și condimente rare. Fumul dens și catifelat se așterne pe palat, lăsând în urmă un post-gust persistent și îmbietor.

Design și Prezentare Cohiba

Cohiba este recunoscută nu doar pentru calitatea fumatului, dar și pentru designul său iconic. Sigla sa distinctivă, cu silueta aborigenă Taino, evocă moștenirea indigenă a Cubei și rădăcinile istorice ale tutunului. Chiar și cutiile în care sunt ambalate trabucurile sunt adesea opere de artă, reflectând eleganța și rafinamentul brandului.

Rezonanță Culturală Cohiba

De-a lungul anilor, Cohiba a devenit mai mult decât un trabuc; a devenit un simbol al luxului, tradiției și patrimoniului cubanez. Este asociată adesea cu celebrități, lideri mondiali și connoisseurs, care îi prețuiesc caracterul distinct și personalitatea marcantă.

Concluzie - Cohiba

Cohiba nu este doar un brand; este o declarație, o aventură senzorială și un omagiu adus meșteșugului cubanez ancestral. A alege un Cohiba înseamnă a alege o experiență inimitabilă, un fum care îmbină tradiția cu inovația și care, în fiecare suflare, evocă spiritul și pasiunea Cubei. În lumea trabucurilor, COHIBA rămâne incontestabilă regină, oferind nu doar un trabuc, ci o celebrare a vieții în cele mai fine detalii.

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!